Sport

2014.05.30. 18:22

A rossz vége egyben a jó kezdete?

Kisvárda - Kisvárdán a Cegléd elleni meccsen az őszi felállásnak megfelelően szombaton már Kocsis János meccsel.

Kisvárda - Kisvárdán a Cegléd elleni meccsen az őszi felállásnak megfelelően szombaton már Kocsis János meccsel.

Március vége felé úgy tűnt, hogy az utolsó fordulóig akár ki is harcolhatja a bentmaradást a Kisvárda Master Good, hogy ne kelljen ki-ki mérkőzést vívnia a Cegléddel az NB II-ben. Aztán romlani kezdett az újonc helyzete, olyannyira, hogy a szombaton 18 órakor kezdődő zárómeccs eredményétől függetlenül már nem tudja utolérni az előtte álló riválist, a várdaiak kiesőként lépnek pályára.

Lesznek fejlesztések

– A városban járva hallom, hogy elkeseredettek a szurkolók, én viszont már teljesen túltettem magam a történteken, és a vezetőséggel együtt már a jövőt tervezzük – árulta el Révész Attila, a kisvárdaiak szakmai igazgatója. – Van mibe kapaszkodnunk, hiszen az elmúlt három év álomszerűen alakult a számunkra, aztán most jött egy sikertelen esztendő, amiben azért akadtak szép pillanatok is. Most abban reménykedünk, hogy három évig megint a napos oldalon leszünk, és ha igen, akkor méginkább beleerősödünk, és tovább is maradunk az NB II-ben. A cél ugyanis az, hogy a csapat magját együtt tartva visszajussunk a másodosztályba. Megnyugtathatok mindenkit, a kiesés nem befolyásolja az infrastrukturálisan fejlesztéseket és a TAO-támogatást, vagyis minden adva lesz ahhoz, hogy visszatérjünk oda, ahonnan most búcsúzunk. Sőt, ebben az évben megtapasztaltuk, hogy onnan érdemes csak elkezdeni az egészet, ahol várhatóan egy év múlva tartunk majd a lehetőségeinket illetően.

Vagyis a jelek szerint Kisvárdán nincs világvége hangulat, ugyanakkor az is igaz, a Cegléd elleni mérkőzés aligha a szakmáról szól majd. Illetve...

Megszolgálni a bizalmat

– Tét nélkül játszhatunk majd, és már a jövőt építjük – folytatta Révész Attila. – Nem véletlenül került a csapat mellé a télen Kocsis János, aki az ellenfelek feltérképezése mellett egyre nagyobb szerepet kapott a napi munkában is. Bentmaradás esetén is megkapta volna a lehetőséget, de így is ő lesz az edző a következő szezonban, én pedig maradok mellette szakmai igazgató. Ezt erősítendő, szombaton már ő fog meccselni, de most még én is helyet foglalok a kispadon.

A teljes cikket elolvashatja a Kelet-Magyarország 2014. május 31-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!