Sport

2014.05.16. 08:47

Akik ámulatba ejtették a teljes honi mezőnyt

Három nyíregyházi általános iskolát hat csapat képviselte a budapesti aerobik diákolimpia döntőben. Ezzel nagy meglepetést szereztek az országos mezőnynek: a szabolcsi megyeszékhelyről ugyanis még soha nem jutott egyetlen együttes sem a fináléba.

Három nyíregyházi általános iskolát hat csapat képviselte a budapesti aerobik diákolimpia döntőben. Ezzel nagy meglepetést szereztek az országos mezőnynek: a szabolcsi megyeszékhelyről ugyanis még soha nem jutott egyetlen együttes sem a fináléba. Ráadásul nem elégedtek meg ennyivel, kiemelkedő teljesítménnyel két csapat aranyérmet, egy-egy ezüst- és bronzérmet szereztek.

Mindemellett egyéni és páros kategóriában is jól szerepeltek.

 

Diákolimpia

Nyíregyházi eredmények

UP4 Challenge csapatverseny: 1. Apáczai Csere János Gyakorló Általános Iskola (Achunanya C. Emma, Bogár Eszter, Albrecht Zsófia, Orosz Kincső, Varga Míra, Magyar Maja, Dallos Csenge)

UP3 Challenge csapatverseny: 1. Apáczai Csere János Gyakorló Általános Iskola (Lukács Emília, Juhász Natasa, Szabó Sára, Szelestei Zsófi, Dvorszki Dóra, Büdszenti Fanni).

UP4 Basic trió: 3. Apáczai Csere János Gyakorló Általános Iskola (Magyar D. Vanda, Takács Orsolya, Perényi Dorina).

UP1 Basic egyéni: 8. Vajkó Gréta (Apáczai).

UP4 basic trió: 2. Arany János Gimnázium és Általános Iskola (Sütő Boglárka, Jakab Anna, Szkiba Zsanett).

UP2 Basic páros: 7. Ötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium (Takács Dorka, Dudás Dalma).

Edzők: Magyar D. Judit, Takácsné Gaál Krisztina, Magyar D. Anna.

 

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!