Sport

2014.05.22. 13:13

Bringára fel!

Nyíregyháza - Negyedik alkalommal lehetünk részesei Nyíregyházán annak a kerékpáros rendezvénynek, amelyet május 31-én szervez meg a francia tulajdonú cég.  A 4. Michelin Bringafesztivált ezúttal is a közlekedésbiztonság és a sport jegyében hívják életre.

Nyíregyháza - Negyedik alkalommal lehetünk részesei Nyíregyházán annak a kerékpáros rendezvénynek, amelyet május 31-én szervez meg a francia tulajdonú cég.  A 4. Michelin Bringafesztivált ezúttal is a közlekedésbiztonság és a sport jegyében hívják életre. A szervezők most is több mint 2000 résztvevőt várnak az egész napos, ingyenes programokra.

– A céljaink nem változtak: idén is szeretnénk felhívni a figyelmet a közlekedésbiztonságra. Fontos, hogy a közúti közlekedés szereplői, az autósok, motorkerékpárosok és a gyalogosok jobban figyeljenek egymásra az utakon. Azért fűzzük rendszeresen a kerékpározás köré a programokat, mert ezzel egyszerre szolgáljuk a környezet védelmét, valamint a biztonságosabb közlekedés szabályainak alaposabb megismerését. Ez mindannyiunk közös érdeke - utal a kezdeményezés hátterére Gonda Gabriella, a Michelin Hungária Abroncsgyártó Kft. sajtókapcsolatokért felelős munkatársa.

További részletek a Kelet-Magyarország 2014. 05. 22-i számában. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!