Sport

2014.05.08. 08:54

Búcsúbuli – örömjátékkal

A visszavonulását bejelentő Erdősné Balogh Erika pénteken a Bem iskolában köszön el végleg a játéktól.

A visszavonulását bejelentő Erdősné Balogh Erika pénteken a Bem iskolában köszön el végleg a játéktól. Most már tényleg vége. Erdősné Balogh Erika sokadik nekifutásra bejezi - nem akármilyen pályafutását. A nyíregyházi színekben ötszörös magyar bajnok, hatszoros kupagyőztes röplabdázó mindemellett 46-szor öltötte fel a magyar válogatott mezét. A szövetségtől négyszer érdemelte ki az év játékosa címet, vagyis szép emlékekben nincs hiány.

A Bem iskola csarnokában – péntekre – szervezett búcsúbulin az egykori Szakszig, majd NRK játékosok alkotnak majd egy csapatot, természetesen ,,Erával” az élen. Az ország csaknem minden szegletéből összetrombitált gárda tagja lesz Nagyné Mátrai Veronika, Fésüs Zsóka, és természetesen sokan mások. A kispadon a center debreceni nevelőedzője, Fodor Antal foglal helyet. Az ellenfél a jelenlegi Fatum-Nyírsuli-NRK együttese lesz, amelyet a frissen kinevezett - visszatérő - szakvezető, Kőhalmi Richárd irányít. Mint arról korábban hírt adtunk, a tréner munkáját a következő szezonban éppen a visszavonult klasszis segíti.

Valamennyi szereplő egyforma pólóban lép pályára, amit zsiráf ékesít, ha már ez Erika beceneve. Több meglepetést nem lövünk le, maradjon valami a jeles alkalomra is... A program 16.15-kor, a gálameccs 17 órakor kezdődik.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!