Sport

2014.05.30. 19:47

Egynapos úttal zár a Szpari

Nyíregyháza - A már kiesett Kozármisleny ellen nyerni akar a bajnok, Bajzát Péter bebiztosítaná gólkirályi címét.

Nyíregyháza - A már kiesett Kozármisleny ellen nyerni akar a bajnok, Bajzát Péter bebiztosítaná gólkirályi címét.A nem túl közeli Kozármislenyben fejezi be a pontvadászatot a Nyíregyháza Spartacus. A második vonalbeli focibajnokság aranyérmese amolyan igazán tét nélküli meccsen zárhatja a sikeres szezont. A Pécshez közeli Kozármisleny már jó pár fordulóval ezelőtt búcsúzott az NB II-től, a bajnok nyíregyházi alakulat háromszor annyi ponttal (63) bír mint a Pécs fiókcsapat. A számok és a teljesítmények alapján joggal várható a vendéggyőzelem. A két együttes őszi, nyíregyházi találkozóját a Szpari 3–1-re nyerte.

- Érthetően jól telt a hét, én is kitűnő hangulatban várhatom a kozármislenyi mérkőzést. Természetesen bajnokhoz méltóan, győzelemmel szeretnénk zárni a bajnokságot, és néhány olyan játékosnak is szeretnék majd lehetőséget adni a mérkőzésen, akik korábban csak kevesebbszer léptek pályára - vélekedett Lucsánszky Tamás, a bajnokcsapat vezetőedzője, aki Sándor István technikai igazgató társaságában csütörtökön este ott volt a bujtosi csarnokban a magyar-román férfi kézilabda válogatottak felkészülési találkozóján.

Pénteken a stadionfejlesztési beruházás illetékesei tettek látogatást a Városi Stadionban, majd délután jöhetett az utolsó, mérkőzést megelőző tréning. A szombati találkozón csak az utazás okozhat gondot, hiszen egynapos lesz a túra, amivel majd félmilliót spórolhat meg a klub. Közel ezer kilométeres utazás vár majd Bajzát Péterékre, a csatár egyébként góllal, vagy gólokkal szeretné bebiztosítani gólkirályi címét. Szombaton reggel indul a csapat és vasárnap korán érkezik majd vissza, remélhetőleg három ponttal. Az, hogy a többórás utazás mennyire üt majd vissza, az majd szombaton derül ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!