Sport

2014.05.31. 20:35

Győzelemmel zárt a Szpari

Kozármisleny - Rezes László gólja döntött a kozármislenyi mérkőzésen.

Kozármisleny - Rezes László gólja döntött a kozármislenyi mérkőzésen.Közel ötszáz kilométeres buszozással a lábukban érkeztek meg szombaton délután Kozármislenybe a Nyíregyháza Spartacus focistái. A bajnokcsapat a zárófordulóban a hét év után az NB II-től búcsúzó baranyaiaknál vizitált.

Hazai helyzettel kezdődött a meccs, ám Fitos lövését védte Ovszijenkó. Néhány hazai szöglet jelezte, hogy a kozármislenyiek szépen szeretnék zárni a pontvadászatot.

Aztán villant a Szpari is, ám Sándor lövését az egykoron nyíregyházi színekben is védő Holczer hárította. Ezt követően mezőnyjátékot láthattak a nézők, majd Oláh kisérletét védte Ovszijenkó, válaszként Rezes lövését tolta ki a felső sarokból Holczer.

Szünet után mindkét együttes játékán látszott, hogy nyerni szeretne. Jó negyedóra elteltével Bajzát tekerte Pakuhoz, ám a fejes Petrókról levágódott. Aztán jött Rezes, a 74. percben a jobb oldalról befelé cselezett, majd a kifutó Holczer mellett a kapuba lőtt. 0-1! Öt perccel később Paku lövésénél már szinte gólt kiáltottak a vendégkispadon, ám Fellai önfeláldozóan a labda elé dobta magát.

Ezt követően is akadt még lehetőség a vendégek előtt, ám az eredmény nem változott, így a bajnokcsapat győzelemmel zárta a sikeres szezont és teljesült Lucsánszky Tamás pluszkívánsága is: húsz győzelmet ért el a csapat.

Annak ellenére, hogy Bajzát Péter nem talált a kapuba, ugyanígy járt riválisa, a dunaújvárosi Urbin Péter is. Így a nyíregyházi gólvágó 25 találattal lett az NB II. gólkirálya.

Kozármisleny-Nyíregyháza Spartacus 0-1 0-0

Kozármisleny, 400 néző, v.: Kovács J. (Kovács II, Horváth )

Kozármisleny: Holczer - Petrók, Fenyvesi, Kovács, Kiss (Molnár, 90.), Nagy (Kovács, 90.), Vattai, Fellai, Cziráki (Tóth, 57.p), Fitos, Oláh. Vezetőedző: Filipe Arroja Almeida.

Vezetőedző: Filipe Arroja Almeida.

Spartacus: Ovszijenko - Szokol, Rubus, Gengeliczki, Törtei - Sándor, Paku - Rezes, Pákolicz (Reznek, 87.), Kis (Szilágyi, 61.) - Bajzát. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás.

Gól: Rezes (74.).

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!