Sport

2014.05.24. 19:54

Már majdnem bajnok volt a Nagykálló...

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 28. fordulójáak szombati nyitányán két mérkőzést játszottak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 28. fordulójáak szombati nyitányán két mérkőzést játszottak.

Egyelőre elmaradt a bajnokavatás, mert a Nagykálló 2–1-re vezetett, a Tiszalök a 94. percben egyenlített. A kállóiak így és célba érhetnek, ha a Balkány vasárnap nem nyer Tiszakanyáron...

Baktalórántháza–Kemecse 2–0 (1–0)

Baktalórántháza, 250 néző, v.: Tomori.

Baktalórántháza: Gazsi F. – Rakóczi Zs., Csordás G., Geda G., Fábri Z. (Molnár L.), Kozma J., Lakatos I. (Kun Cs.), Balogh Zs., Szabó G., Marics G., Szabó R. (Éles Zs.). Játékos-edző: Illés László.

Kemecse: Szabó A. – Balogh Gy., Homann R. (Fekete Á.), Koskovits Gy., Tóth T., Fiumei V. (Karkusz A.), Bodnár J., Ruska T. (Ádámszki R.), Asztalos K., Fekete G. (Balázsi P.), Birovecz J. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

A nagy meleg kissé rányomta bélyegét a színvonalra. A hazai csapat irányította a mérkőzést és megérdemelten szerzett vezetést. A szünet után mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, ha jobban koncentrál, nagyobb különbéggel is nyerhetett volna a Bakta.

Gól: Szabó R., Marics G.

Ifi: 4–0.

Illés László: – Kicsit kemény volt a pálya, ezért nem kellett felhúzni a kihegyezett stopliscipőt, a borotva sem került elő, véleményem szerint megérdemelten nyertünk.

Ádámszki Róbert: – Helyzetek itt is, ott is, kapufák itt is, ott is, az döntött, hogy a Bakta kihasználta lehetőségeit – mi nem.

Tiszalök–Nagykálló 2–2 (1–1)

Tiszalök, 200 néző, v.: Tóth M.

Tiszalök: Gagyi S. – Dobos Z., Újvári Zs., Csáki V., Bognár A., Gál N., Czifrák R., Bodnár A., Puncsák Cs., Cseh K., Lakatos K. (Gellén S.). Edző: Kovács János.

Nagykálló: Kanócz B. – Eördögh L., Bodó G., Deme A., Torma T., Gergely B., Marcsek Z. (Somogyi M.), Kiss T. (Kerecsen J.), Turbucz T., Ungi L. (Somogyi T., Kovács I.), Balás G. (Rubóczki J.). Megbízott edző: Jánóczki József.

Nagy küzdelemben a hazai csapat nem érdemelt volna vereséget, rászolgált az egy pontra.

Gól: Cseh K. 2, illetve Torma T. 2.

Kiállítva: Újvári Zs. (68. perc.).

Ifi: 4–12.

Kovács János: – A fiúkat még nem láttam ennyire egységesnek, nagyszerűen küzdöttek, tíz emberrel is hősiesen helytálltak.

Jánóczki József: – Gratulálunk a hazai csapat bentmaradáshoz. Kulturáltan futballoztunk, gólokkal kellett volna megnyernünk a mérkőzést, mivel helyzeteink kimaradtak, és a már tíz emberrel játszó Tiszalököt magunkra húztuk, ezért megérdemelten egyenlített. Reméljük, hogy az össze-vissza rugdosott játékosaim sérülései nem lesznek komolyak...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!