Sport

2014.05.29. 11:35

Napkori pályavató – a Szparival

A megyei másodosztályú futballcsapat június 3-án foglalja vissza saját otthonát.

A megyei másodosztályú futballcsapat június 3-án foglalja vissza saját otthonát. A Magyar Labdarúgó Szövetség a sport fejlesztési program keretén belül támogatásban részesítette napkori sportegyesületet. A program részeként az – utoljára 1989-ben „renovált” – futballpálya felújítására nyílt lehetőség, valamint annak környezete is megszépült. A kispadok korszerűsítése mellett teljes egészében kicserélték a biztonsági korlátokat és a játékos kijárót – a jelenleg érvényben lévő elvárásoknak megfelelően.

A vezetőség fontosnak tartja a megfelelő háttér biztosítását, ezért korábban már világítással látta el a pályát, valamint öntöző berendezést, fűnyíró traktort és pályakarbantartó eszközöket szerzett be. Mindehhez nagy segítséget nyújt a helyi önkormányzat, akinek a segítsége nélkül nem jöhetett volna létre a beruházás.

A megyei másodosztály Nyírerdő-csoportban szereplő együttes tavasszal valamennyi „hazai” mérkőzését Nagykállóban játszotta, a június 3-án esedékes pályaavatón térhet vissza saját otthonába.

– Hosszú távú célkitűzéseink eléréséhez az idei jelentős lépéseink egyike, hogy a megújult futballpályát ünnepélyes módon adhatjuk át – közölte Bakti János, a napkori egyesület elnöke. – Az átadáson együtt örülhetnünk a Nyíregyházi Spartacus FC- vel, hiszen az NB I-be be jutott csapat elfogadta a meghívásunkat, közös mérkőzéssel tesszük még emlékezetesebbé ezt a napot. Itt ragadom meg az alkalmat, hogy gratuláljak a bajnoki cím megszerzéséhez a játékosoknak, szakmai stábjának, valamint a szurkolóknak.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!