Sport

2014.05.08. 19:24

Szombat esti ünneplésre készülnek

Nyíregyháza - Balogh János szerint nincs pánikhangulat és a szeretnének véget vetni a rossz szériának.

Nyíregyháza - Balogh János szerint nincs pánikhangulat és a szeretnének véget vetni a rossz szériának.

Akár így is lehetett volna tervezni. Szombaton hazai pályán ünnepelheti az élvonalba jutást a Nyíregyháza Spartacus. Az NB II-es focibajnokság listavezetője a Siófokot fogadja a villanyfényes derbin, és amennyiben nyernek a piros-kékek, akkor már biztosan feljutnak. Erre már legutóbb Szolnokon is meg volt az esély, ám azt elodázták a nyírségiek, akik miként a dunaújvárosiak és a siófokiak, egy nem túl eredményes öt meccses szakaszon vannak túl.

- Természetesen az előző öt forduló eredményei miatt nem túl felhőtlen a hangulat, hiszen minden mérkőzésen nyerni szeretnénk, ez pedig régen sikerült – mondta érdeklődésünkre Balogh János, a Szpari remek kapusa, csapatkapitánya. - A győzelmek hiánya talán túlságosan görcsösség tette a csapatot az elmúlt fordulókban , de pánikhangulatról szó sincs. Mivel a riválisok is hasonló szériát produkáltak, még mindig a saját kezünkben van a sorsunk. Azt köztudott, hogy a tavaszi szezon mérkőzései mindig nehezebbek, hiszen a csapatok nagy része már szinte az életéért küzd, ám azt sem szabad elfelejteni, hogy eredményes őszt és tavaszi szezon első felében remek eredményeket produkáltunk. Szerencsére az eredmények alapján "belefér" ez a sorozat, amit szombaton szeretnénk végre megszakítani. Nagyon akarjuk a győzelmet, szeretnénk hazai környezetben a lelkes és kitartó közönségünk előtt ünnepelni az élvonalba jutást – jegyezte meg Balogh János, aki hétfőn ismét ott lesz Telkiben a válogatott keret közös gyakorlásán.

A derbi szombaton este hétkor kezdődik, és azok a drukkerek, akik a Szpari kék szurkolói mezében érkeznek, ingyen nézhetik meg a találkozót. A csapatra pedig ha valamikor, akkor most ráfér a biztatás, hiszen közösen könnyebb ismét a hullámhegy tetejére kerülni.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!