Sport

2014.05.01. 16:37

Tisztaberek nem hibázhat

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 25. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 25. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Majláth Sándor, a Levelek edzője.

Vasárnap

Nyírpazony (14.)–Ófehértó (6.): – A Pazony gyengékedik, az Ófehértó nyerhet.

Szakoly (2.)–Nyíribrony (12.): – Nyernek a hazaiak.

Encsencs (10.)–Nyírlugos (16.): – Bármi lehet, de én döntetlenre tippelek.

Terem (5.)–Nyírtelek (8.): – A Terem otthon bárkit képes legyőzni.

Napkor (11.)–Apagy (15.): – Szomszédvári rangadó. Mivel Nagykállóban játsszák a mérkőzést, nem kizárt a döntetlen. (A mérkőzést Nagykállóban rendezik).

Újfehértó (13.)–Tiszavasvári (1.): – A bajnokcsapatnak illene győzni Újfehértón, bár azon a kispályán nem egyszerű futballozni.

Rakamaz (7.)–Nyírvasvári (9.): – A Rakamaz begyűjti a három pontot.

Levelek (4.)–Kótaj (3.): – Nem szeretnénk a jó sorozatunkat megszakítani, mindenképpen győzelemre játszunk. Örülnék neki, ha huszonkét játékos fejezné be a pályán a meccset...

Rakamaz Takarék-csoport

Tippel: Minyin Vitalij, a Demecser játékos-edzője.

Vasárnap

Gávavencsellő (7.)–Ajak (4.): – A hazaiak szempontjából nem egy könnyű mérkőzés lesz, ha nehezen is, nyernek a vendégek.

Vaja (6.)–Nagyhalász (1.): – A hazai pálya előnyét nem tartom döntőnek, a Nagyhalász erősebb, egységesebb csapat, a bajnokság esélyese, amely megszerzi a három pontot.

Gyulaháza (2.)–Vasmegyer (13.): – A kiváló játékosokból álló gyulaházi csapat nem most fog megbotlani. Biztos a hazai győzelem.

Fényeslitke (11.)–Kék (15.): – A vendégeknek nagy szüksége lenne a három pontra, de a hazai pálya előnye miatt tippem: döntetlen.

Záhony (3.)–Pátroha (10.): – Amennyiben az ellenfél kapuja előtt eredményesebb lesz a hazai csapat, akár nagyobb gólkülönbségű győzelem is születhet.

Pap (9.)–Újdombrád (8.): – Két egyforma képességű csapat, de a hazaiaktól – abban a környezetben – nehéz lesz pontot szerezni.

Demecser (12.)–Nyírkarász (5.): – Több esetben volt lehetőségem játszani a Nyírkarásszal szemben, amely kiváló csapat. De bízva a legutóbbi jó szereplésünk folytatásában, mindent meg fogunk tenni a győzelenm, a siker érdekében.

Szabadnapos: Rohod.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Orosz András, a Vámosoroszi edzője.

Szombat

Tisztaberek (1.)–Nyírmeggyes (13.): – Az egyiknek sikerült, a másiknak nem. A Meggyes már bent maradt, de a Berek még nem jutott fel, ismét közelebb kerül hozzá, de nem hibázhat, mert mögötte nagyon jönnek.

Szatmárcseke (14.)–Túrricse (11.): – Csekében úgy orrba vágtak bennünket (mivel kikaptunk...), hogy utána ijedtünkben megvertük a Tarpát! Mindkét csapat még bajban van, úgyhogy nem játszhatnak döntetlenre – csak győzelemre, de a Ricsének és szurkolóinak az Oroszi elleni meccs a legfontosabb az utolsó fordulóban!

Kölcse (6.)–Tunyogmatolcs (12.): – Gratulálok Csaba bácsinak a betöltött 60. életévéhez, de ne húzza magát fel ezen a mérkőzésen, nem tesz jót az egészségnek. A hatodik hely már megvan, talán ráhajtanak az ötödikre? Na-na, az kell nekünk!

Vásárosnamény (2.)–Beregdaróc (10.): – Naményban olyan pálya van, amire én sem számítottam, kicsi is, rossz is, a játékvezetők engedik az igen kemény játékot a hazaiaknak, ezzel szembe kell nézni a Darócnak is. Annyi esélyük lehet, hogy van néhány játékos, aki nem játszhat. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a fecskét csapatom minden tagja megvette, várjuk a beígért fürdőbelépőt!

Milota (9.)–Tiszakóród (7.): – A Milota elleni meccsünkön ismét nem tudtam ott lenni, de az eredmény azt mutatta, hogy játékosaim nélkülem is simán hozták a kötelezőt. Most a hazaiaknak ismét nehéz dolguk lesz, mert a Kóród több vereség után az előző fordulóban végre pontot mentett. Ha tizenegyes lesz, azt meg Sanka úgyis megfogja. Döntetlen.

Vasárnap

Tarpa (3.)–Mérk-Vállaj (15.): – A Tarpának még van esélye megnyerni a bajnokságot, de nagyon nehéz lesz. A Mérk erősített, mert muszáj volt neki, de ez most kevés lesz. A többi meccsét viszont nyernie kell, ha bent akarnak maradni.

Nyírcsaholy (8,)–Vitka (16.): – A Csaholy játéka letisztulóban van, szerintem őszre készülnek robbantani. Ebben a szezonban már nem nagyon tudnak előrébb lépni, de ez az ütközet csak egy esélyes, mégpedig fix egyes.

Vámosoroszi (5.)–Mátészalkai MTK (4.): – Ősszel 70–30 volt a labdabirtoklás a javunkra Szalkán, aztán a végén egy pontrúgással vesztettünk. Most alkalmazkodniuk kell a vendégeknek a pályánkhoz, meg ahhoz is, hogy remélem nem csak egyszer fognak közepet kezdeni. Úgyhogy kérem, gyakorolják!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!