Sport

2014.05.27. 14:18

Új névre vár a bujtosi csarnok

Nyíregyháza - Adj új nevet a csarnoknak! – hirdetett a pályázatot a Bujtosi Szabadidő Csarnok. Az 1988. decemberében átadott intézmény számos nagy versenynek, koncertnek, programnak adott otthont és hamarosan megkezdődik a felújítása.

Nyíregyháza - Adj új nevet a csarnoknak! – hirdetett a pályázatot a Bujtosi Szabadidő Csarnok. Az 1988. decemberében átadott intézmény számos nagy versenynek, koncertnek, programnak adott otthont és hamarosan megkezdődik a felújítása. Az új csarnokhoz új név dukál, bárki elküldheti javaslatát a [email protected] email-címre, mégpedig június 15-ig.

A pályázat elbírálásánál szempont, hogy a név fejezze ki a csarnok szellemiségét, illeszkedjen a város, a lakókörzet világához, könnyen megjegyezhető, rövid és egyszerű és magyar nyelvű legyen. A pályázatot egy zsűri bírálja el, a legjobb öt nevet július elsejétől közönségszavazásra bocsájtják. Névadónak egyébként aligha lehetne jobbat találni, mint Balczó Andrást, a háromszoros olimpiai bajnok öttusázó legendát, aki a bujtosi tavakban tanult meg úszni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!