Sport

2014.05.16. 12:55

Valóra váltanák az edző tippjét

Nyírbátor - Az éllovas, egyben bajnokjelölt Létavértes otthonában szeretne meglepetést okozni az NB III-as Nyírbátori FC.

Nyírbátor - Az éllovas, egyben bajnokjelölt Létavértes otthonában szeretne meglepetést okozni az NB III-as Nyírbátori FC.

Divatba jött a tippelgetés, az NB III. Keleti csoportjának meccsire három-négy portálon is latolgatják a fordulónkénti esélyeket sportvezetők, újságírók, edzők. Az egyik ilyen weboldalon Márton István, a nyírbátoriak edzője került sorra, és csapata szombati, létavértesi mérkőzése előtt az alábbiakat mondta:

„ A Létavértes bajnokságot szeretne nyerni, de mi tavaszra igazi csapattá értünk, fantasztikus játékosaim vannak, így most sem lehet más a célunk csak a győzelem. Tipp: 0-1.”

Valóban ilyen optimista a hangulat Bátorban az éllovas elleni idegenbeli fellépés előtt?

– A tavaszi szezonban többször bizonyítottuk, hogy ebben a mezőnyben bárki ellen fel tudjuk venni a versenyt, és én most is pont vagy pontok szerzésére készítettem fel a csapatot, továbbá bízom is a fiúkban, hogy ezt meg tudják valósítani – fűzött kommentárt a tippjéhez Márton István. – Ha meg tudjuk ismételni a múlt heti fegyelmezett, agresszív és koncentrált játékunkat, akkor megszakadhat az elmúlt két meccsből eredő rossz idegenbeli szériánk. Hazai pályán sikerült meglepnünk a Létavértest, és ha idegenben is összejön a bravúr, akkor azon csak azok csodálkozhatnak majd, akik nem látták a mérkőzést. Mindenesetre a hétközi, kisvárdai edzőmeccsünk is bizonyította, hogy sikerült tűzben tartani a keret valamennyi tagját, és számítani lehet rájuk a bajnoki hajrában is.

A bátoriak közül a kézműtéten átesett Mészáros Márk egyre inkább terhelhető, Jeddi Béla eltiltása letelt, így gondot csak az okoz, hogy Erdei Zoltán munkahelyi elfoglaltságok miatt ezen a héten sem tudott sokat a társakkal gyakorolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!