Sport

2014.06.17. 11:15

A dobogó tetején és a válogatottban

Szurovcsák Ivett az ifjúságiak között szerzett bajnoki címet és utazhat Hollandiába.

Szurovcsák Ivett az ifjúságiak között szerzett bajnoki címet és utazhat Hollandiába.Az ifjúsági országos bajnokságot 56 egyesület 285 versenyzőjének részvétele mellett rendezték meg Kecskeméten. Rajtkőre álltak a Nyírsuli úszói is, akik ismét kiválóan teljesítettek.

Az élre Szurovcsák Ivett teljesítménye kívánkozik, hiszen Turóczy Róbert edző tanítványa a 16 évesek korosztályában, 50 méteres mellúszásban országos bajnok lett, 100 mellen pedig nagyszerű versenyzéssel ezüstérmet szerzett. Buskó Csenge 100 és 200 gyorson egyaránt negyedik helyezést ért el, a 4x100 méteres gyors- és a 4x100 méteres vegyesváltó pedig a hatodik helyezést érte el a rangos mezőnyben. A váltó tagjai Tomasovszki Martina, Szurovcsák Ivett, Molnár Laura és Buskó Csenge voltak.

Az igazán jó hírt csak ezután jött: Kiss László szövetségi kapitány ifjúsági Európa-bajnoki keretében helyet kapott Szurovcsák Ivett, aki 50 és 100 méteres mellúszásban indulhat Hollandiában.

(Részletesebben a Kelet-Magyarország 2014. június 18-i számában.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!