Sport

2014.06.20. 09:30

A nyíregyházi Horváth sikere a horvát-magyar bringaversenyen

Ahol a folyók összekötnek! szlogennel négy napos kerékpárversenyt rendeztek a napokban a magyar-horvát határ mentén. A Dráva Tour Varazdint, Koprivnicát, Pécset, Nagykanizsát és Hévízt kötötte össze összesen 400 km útvonalon.

Ahol a folyók összekötnek! szlogennel négy napos kerékpárversenyt rendeztek a napokban a magyar-horvát határ mentén. A Dráva Tour Varazdint, Koprivnicát, Pécset, Nagykanizsát és Hévízt kötötte össze összesen 400 km útvonalon. Félig verseny félig túra volt a találkozó, hisz minden nap voltak kijelölve versenyszakaszok, ezeken kívül pedig komótosabb tempóban haladt a kerékpáros mezőny. Tíz-tíz magyar és horvát csapat vehetett részt költségmentesen a bringázáson.

A nyíregyházi ViniBike Kerékpáros Sportegyesület tagjai közül Vinnai Zsolt a második etapon harmadik lett. A legsikeresebbnek Horváth Zsolt bizonyult, ő az utolsó szakaszon, a Hévíz belvárosában kijelölt körpályán izgalmas hajrában, célfotó döntése alapján végzett az élen. A nyíregyházi csapat tagja volt még Aranyosi Péter, Dallos Dániel, Daneluszki László, Kovács Máté és a segítő, kísérő Karl Kühnle.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!