Sport

2014.06.14. 14:12

Aranyak után jó esély a döntőre kerülésére

Nyíradony, Nyíregyháza - A Magyar Kupa 2. fordulójában is eredményesek voltak a nyíregyházi aerobikosok.

Nyíradony, Nyíregyháza - A Magyar Kupa 2. fordulójában is eredményesek voltak a nyíregyházi aerobikosok.

A nagyon jó hangulatú versenyen ismét több érmet szereztek a nyíregyházi Flexi-Team Aerobik Klub versenyzői a Magyar Kupa 2. fordulójában – Nyíradonyban.

A színvonalra jellemző, hogy Basic kategóriában még a hibátlanul bemutatott gyakorlat sem volt elég ahhoz, hogy az ifjú szabolcsi hölgyek a dobogóra álljanak. Több kategóriában viszont az első helyen végeztek a nyíregyháziak, és jó esélyük van a döntőbe kerülésre. A csapat júniusban tovább edz, majd a júliusi pihenő után egyhetes edzőtáborral indítják a kupasorozat harmadik körére való felkészülést.

- KM -

Aerobik: Magyar Kupa

Challenge UP4 csapat: 3. Nyíregyházi Flexi-Team Aerobik Klub (Bogár Eszter, Ahunanya D. Emma, Dallos Csenge, Orosz Kincső, Albrecht Zsófia, Varga Míra, Magyar Maja).

Basic UP4 trió: 6. Nyíregyházi Flexi-Team Aerobik Klub (Magyar D. Vanda, Sipos Vivien, Sütő Boglárka)

Basic UP4 csapat: 4. Nyíregyházi Flexi-Team Aerobik Klub (Szkiba Zsanett, Farkas Gréta, Perényi Dorina, Jakab Anna, Takács Orsolya).

Challenge UP3 csapat: 1. Nyíregyházi Flexi-Team Aerobik Klub (Lukács Emília, Juhász Natasa, Szelestei Zsófi, Szabó Sára, Büdszenti Fanni, Dvorszki Dalma).

Challenge UP2 csapat: 1. Nyíregyházi Flexi-Team Aerobik Klub A csapat (Takács Dorka, Dudás Dalma, Barta Boglárka, Hajdu Eszter, Fehér Petra), 4. Nyíregyházi Flexi-Team Aerobik Klub B csapat (Sipos Dorina, Lovas Gréta, Maroda Réka, Szabó Réka).

Basic UP1 egyéni: 8. Vajkó Gréta.

Edzők: Magyar D. Judit, Takácsné Gaál Krisztina, Magyar D. Anna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!