Sport

2014.06.03. 07:17

Bronzérem az első versenyen

A nyíregyházi ViniBike Kerékpáros Egyesület versenyzői is ott voltak Tiszaújvárosban a 23. Tisza Triatlonon, ami egyben rövid távú csapat országos bajnokság is volt.

A nyíregyházi ViniBike Kerékpáros Egyesület versenyzői is ott voltak Tiszaújvárosban a 23. Tisza Triatlonon, ami egyben rövid távú csapat országos bajnokság is volt. Négy fős csapatok indultak a sprint távon (750 m úszás, 20 km kerékpár, 5 km futás) kettő perces különbségekkel. Kovács Szilárd, Hegyi Lóránd, Andrási Csaba és Toldi Miklós alkotta a ViniBike négyesét, mindannyian hosszú távú versenyzők.

Emiatt a rövid táv nem igazán feküdt nekik, ám a verseny egy gyorsító edzésnek tökéletesen megfelelt és mindent beleadtak! Idejükkel az ötödik helyen végeztek, az idejük (1:06:42) tavaly második helyhez lett volna elég. A találkozón egyéni ranglista futamokat is rendeztek, szintén rövid távon. Mészáros Edit a ViniBike tritalon szakosztályának legújabb tagja élete első versenyén harmadik helyen végzett korcsoportjában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!