Sport

2014.06.10. 15:52

Hogy a vérnyomás jó legyen – Dombrádon

Dombrád-  Vasárnap délután szó szerint kiverte a víz a dombrádi futballcsapat tagjait – nem csupán a kánikula miatt. Noha a megyei első osztályú legénység 7–1-re kikapott a bajnok Nagykálló otthonában, elkerülte a kiesést, ami esetében megsüvegelendő teljesítmény.

Dombrád-  Vasárnap délután szó szerint kiverte a víz a dombrádi futballcsapat tagjait – nem csupán a kánikula miatt. Noha a megyei első osztályú legénység 7–1-re kikapott a bajnok Nagykálló otthonában, elkerülte a kiesést, ami esetében megsüvegelendő teljesítmény.– Nagy nehézségek árán sikerült kiharcolni a bentmaradást – szögezte le Borza László, a tizenkettedik helyen záró, a megkapaszkodást újoncként kivívó Dombrád edzője. – Sokkal egyszerűbb lett volna, ha az úgynevezett hatpontos meccsek többségét megnyerjük, ennek azonban éppen az ellenkezője történt. Más kérdés, a társaság megmutatta, a tőle sokkal erősebbnek tartott csapatokkal szemben képes volt sorozatos bravúrokra. Végül is ez döntött. A folytatásra nézve egyben tanulsággal is szolgál. A jövőben a kiélezett mérkőzéseken jobban kell szerepelnünk, akkor még egyszer nem lesz ilyen vérnyomásnövelő a szezon befejezése.

- KM-KT -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!