Sport

2014.06.18. 16:22

Megkérdeztük: Figyelemmel kíséri a foci vb-t?

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Manapság minden a világbajnokságról szól, így mi is arra voltunk kíváncsiak, Olvasóink figyelemmel kísérik-e a vb-t?

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Manapság minden a világbajnokságról szól, így mi is arra voltunk kíváncsiak, Olvasóink figyelemmel kísérik-e a vb-t?

Gégény Dávid ugyan szereti a labdarúgást, ám nyári munkát vállalt, így nem sok ideje marad leülni a tévé elé. – Ha felszabadul egy kis időm, akkor inkább a barátaimmal találkozom – válaszolta.

Bencs Éva nem rajong a fociért, nála a sport a karaténél kezdődik. – Hat éve karatézom, a labdarúgás nem tud lekötni – vallott színt a fiatal lány.

Zsiga Márk focizni imád, ám nézni már nem szereti a futballt. – Nem is követem a labdarúgó-világbajnokság eseményeit.

Hent János legutóbb a portugál-német meccset látta, ám az olaszokért szorít. – Bízom benne, hogy meg is nyerik a vb-t, ők mindig ott vannak az esélyesek közt – fogalmazott.

Holes János ellenben a németeknek drukkol, szerinte a brazilok csak jókora bírói segédlettel és szerencsével győztek. – Az Irán-Nigéria meccs azonban nagyon gyengére sikeredett – szögezte le.

Szabó Tünde nincs igazán képben, nem is tudja, hol zajlik a világbajnokság. – Egyszer-egyszer odakapcsolok egy meccsre, de léptetem is tovább.

- KM-TG -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!