Sport

2014.06.04. 07:37

Szalagátvágás után medálosztogatás

Napkori pályaavatóval ért véget a Nyíregyháza Spartacus bajnoki címet hozó szezonja.

Napkori pályaavatóval ért véget a Nyíregyháza Spartacus bajnoki címet hozó szezonja.Végérvényesen befejezte a szezont a Nyíregyháza Spartacus focicsapata. Nem is akármilyen körítéssel, díjkiosztóval, pályaavatóval és remek hangulatú vacsorával. Kedden délután a megyei II. osztályban szereplő napkori pályát avatták fel ünnepélyes keretek között. Miként arról már beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó Szövetség a sportfejlesztési program keretén belül támogatásban részesítette a napkori sportegyesületet.

A program részeként a – az utoljára 1989-ben „renovált” – futballpálya felújítására nyílt lehetőség, valamint annak környezete is megszépült. A kispadok korszerűsítése mellett teljes egészében kicserélték a biztonsági korlátokat és a játékoskijárót.

Illusztris vendégekkel

Az ünnepélyes szalagátvágásnál ott volt Seszták Miklós miniszterjelölt, Budai Gyula államtitkár, dr. Tilki Attila országgyűlési képviselő, Spinyhért Zsolt napkori polgármester és Révész Bálint, a Nyíregyháza Spartacus tulajdonosa.

Ezt követően felsorakozott az NB II-ben bajnok nyíregyházi együttes. A játékosoknak, a szakmai stáb tagjainak, a vezetőknek és a klub dolgozóinak az MLSZ képviseletében Csiki Károly és dr. Mohácsi Márta adta át a fényesen csillogó aranyérmeket.

A focisták közül hiányzott Bajzát Péter, Molnár Marcell és Máté János. Aztán jött a meccs, amelyen a házigazda volt a Szpari ellenfele.

A sportszerű találkozót Pákolicz Dávid két góljával nyerte a Szpari.

 

A Nyíregyháza Spartacus NB II-es bajnokcsapata

Játékosok: Bajzát Péter, Balogh János, Benkő Balázs, Csordás Szabolcs, Gengeliczki Gergő, Huszák Tamás, Jánvári Gábor, Kákonyi Dániel, Kis Róbert, Máté János, Molnár Marcell, Ovszijenko Volodimir, Paku Roland, Patály János, Pákolicz Dávid, Perger Bence, Polényi Gábor, Rezes László, Reznek Donát, Rubus Tamás, Sándor István, Szathmári Sándor, Szilágyi Péter, Szokol Zsolt, Törtei Tamás, Ulvicki Mihály. Ősszel voltak a csapat játékosai: Dajka László, Farkas Ádám, Katona György, Minczér Tibor, Popovics Bertold.

Szakmai stáb: Sándor István szakmai igazgató, Lucsánszky Tamás vezetőedző, Krizán Sándor technaiki igazgató, Téglási Gábor kapusedző, Zajcz István szertáros, Zákány László masszőr, György Rolland rehabilitációs edző, Dr. Nagy Attila csapatorvos, Dr. Sánta János csapatorvos.

Klubvezetés: Révész Bálint tulajdonos, Sipos Zoltán tulajdonostárs, Dr. Barczi Róbert ügyvezető igazgató, Szirtes Virág marketingvezető, Bruzsonyák Rita gazdasági vezető, Szirtes Istvánné irodai munkatárs.

 

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!