Sport

2014.06.27. 08:35

Tóthék lezúznák a vasiakat

tA Tigers a négy közé jutásért fogadja a Chrusherst.

tA Tigers a négy közé jutásért fogadja a Chrusherst.Vége az alapszakasznak, jöhet a rájátszás az amerikai focisták divízió 2-es bajnokságában. A keleti és nyugati csoport négy-négy csapatát egy kalapba tették, az összesítésben első a nyolcadikkal, a második a hetedikkel, a harmadik a hatodikkal a negyedik pedig az ötödikkel meccsel.

A keleti csoportban a megújult Nyíregyháza Tigers végül a második helyen zárt, hiába győzte le a miskolciakat, a pontkülönbség a borsodiaknak kedvezett. A nyíregyháziak az összevetésben harmadikként a nyugati csoportos Szombathely Crushers (Zúzók) együttesét fogadja szombaton délután háromtól a Tiszavasvári úti pályán. Az alapszakaszt 2-2-es mérleggel záró szombathelyi alakulat rendkívül kemény, fizikális focit játszik és minden bizonnyal mindent el fognak követni, hogy megnehezítsék a Tigrisek dolgát a négy közé jutásért.

A házigazda nyíregyháziaknál az alapszakasz zárását jelentő Miskolc Renegades elleni nagy csatában remeklő fiatal irányító Tóth Gábor, valamint a Molnár-Lesiv-Hudák futó trió mellett az amerikai ász, Troy Rice is zúzhatják majd a vasiakat.

A mérkőzés győztese a Miskolc Renegades-Újbuda Rebels II. párviadal győztesével találkozik az elődöntőben július 12-én . Amennyiben a Renegades nyer akkor Miskolcon, a Rebels sikere esetén Nyíregyházán lesz a mérkőzés. A finálénak Miskolc ad majd otthont július 19-én, miként a divízió 1-es bajnoki döntőnek.

 

A Divízió 2-es rájátszás párosításai

Budapest Hurricanes (1.) - Dabas Sparks (8.), Miskolc Renegades (2.)- Újbuda Rebels II. (7.), Nyíregyháza Tigers (3.)- Szombathely Crushers (6.), Debrecen Gladiators (4.)- Szekszárd Badbones (5.).

A rájátszásból kiesett csapatok: 9. Budapest Eagles, 10. Szolnok Soldiers, 11. Fehérvár Entroners.

 

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!