Sport

2014.07.10. 16:09

A legjobb úton a feljutás felé

Nyíregyháza - A Szófiában remekül szereplő magyar U20-as válogatott egyik erőssége a nyíregyházi Papp Klaudia.

Nyíregyháza - A Szófiában remekül szereplő magyar U20-as válogatott egyik erőssége a nyíregyházi Papp Klaudia.

Szünnapja volt csütörtökön a B divíziós U20-as női Európa-bajnokság mezőnyének. A Szófiában szereplő magyar válogatott szénája nagyon jól áll, hiszen az első fordulóbeli vereség után zsinórban öt meccset megnyerve a második helyen áll a tabellán. Mivel az első három helyezett feljut a legjobbak közé, vagyis az A divízióba, és mivel válogatottunk hátralévő három ellenfele a mezőny második feléből kerül ki, csapatunk a legjobb úton halad a feljutás felé. Papp Klaudia, a Nyíregyházi FSE-NYKS irányítója pedig afelé tart, hogy a csapat legjobbjai között tartsák számon.

– A kezdeti nehézségek, a németek elleni vereség, illetve pontatlan játék után egyre jobban összeszedtük magunkat és sikerült túllépni a problémákon – kezdte eddigi élménybeszámolóját a 19 éves nyíregyházi kosaras. – Ebből is adódik, hogy egyre jobban teljesítünk és meccsről meccsre kevesebbet hibázunk. Az eddigi eredményekkel nagyon elégedettek vagyunk, s azért sajnáljuk elsősorban a németek elleni vereséget, mert ha nem ellenük kezdünk, meg is lephettük volna őket.

Próbálunk minél többet pihenni és csak a meccsekre koncentrálni. Pénteken kezdődik az utolsó hármas etap, reméljük sikerül venni az akadályokat. Igyekszünk legyőzni minden ellenfelet, hogy ne a pontok számítsanak egy esetleges körbeverésnél, és fix helyünk legyen a dobogón.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország 2014. július 11-i számában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!