Sport

2014.07.11. 12:47

A magyar zászlóvivőre még egy próba vár

Hollandia, Dordrecht - A nyírsuli úszója, Szurovcsák Ivett szombaton 100 méteres mellúszásban szerepel az ifjúsági úszó Európa-bajnokságon.

Hollandia, Dordrecht - A nyírsuli úszója, Szurovcsák Ivett szombaton 100 méteres mellúszásban szerepel az ifjúsági úszó Európa-bajnokságon.Azok után, hogy az első nap délelőttjén a neki rendelt versenyszámban szépen helytállt (50 méter mellen lett legjobb magyarként a 21. a 15-16 éves lányok között), Szurovcsák Ivettet az a megtiszteltetés érte, hogy ő vihette a magyar zászlót az ifjúsági úszó Európa-bajnokság megnyitóünnepségén.

A Nyírsuli úszója örömmel tett eleget a felkérésnek, így ő vezette a népes magyar küldöttséget a hollandiai Dordrechtben.

Turóczy Róbert tanítványára még egy versenyszám vár: szombaton délelőtt 100 méteres mellúszásban áll rajthoz, a kiadott startlista alapján a negyedik futam egyes pályájára került.

Szurovcsák Ivett nevezései ideje 1:12.16 perc, amivel a futamában hatan is jobb eredménnyel rendelkeznek.

KM- BT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!