Sport

2014.07.23. 11:18

Bohács Sándor emlékére fociznak Vasváriban

Tiszavasvári - Tizedik alkalommal rendezik meg Tiszavasváriban a Bohács Sándor emléktornát.

Tiszavasvári - Tizedik alkalommal rendezik meg Tiszavasváriban a Bohács Sándor emléktornát.A sportberkekben jártas, sportszerető emberek a tíz év ellenére elevenen emlékeznek a 2004 február 2-án érkező szörnyű hírre, amelyik a 36-os műúton történt eseményről szólt. A népszerű, kiváló és elnyűhetetlen futballistát, a feledhetetlen „Bohit” 39 éves korában – a tömegbalesetben mentősként másokon segíteni akaró, még aktív játékost – a sűrű ködben halálra gázolta egy ukrán kamion.

Az eddigi tornákon az a négy csapat szerepelt, amelyben Sanyi focizott – ezúttal az Ibrány egyéb kötelezettségei miatt nem tud részt venni, helyette a szintén a megyei első osztályban érdekelt Mándok szívesen vállalta a beugró szerepét.

Szombaton 16 órakor a Rakamaz–Mándok mérkőzéssel kezdődik, majd 18 órától a Tiszalök–Tiszavasvári szomszédvári derbivel folytatódik a a torna. Vasárnap 16 órakor az előző napi vesztes együttesek a harmadik helyért, míg 18 órától a győztesek csapnak össze a a végső sikerért. Két esztendeje a házigazda, legutóbb az Ibrány bizonyult a legjobbnak. A kétnapos emléktorna jól illeszkedik a pályára lépő csapatok felkészülési programjába.

A mérkőzések megtekintése díjtalan, a „becsületkasszában” összegyűjtött összeget az elhunyt családjának ajánlja a hazai egyesület.

- HA -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!