Sport

2014.07.16. 19:55

Döntetlen Ungváron két Szpari-góllal

Újabb nemzetközi felkészülési meccsen van túl a Nyíregyháza Spartacus, ezúttal a magyar határ keleti végén keltek át és Ungváron léptek pályára egy második ligás ukrán csapat ellen.

Újabb nemzetközi felkészülési meccsen van túl a Nyíregyháza Spartacus, ezúttal a magyar határ keleti végén keltek át és Ungváron léptek pályára egy második ligás ukrán csapat ellen. Miként az ausztriai meccseken, most is döntetlen lett a vége. A pörgős meccs első félidejében Rezes László talált a kapuba, ám az ukránok kétszer is eredményesek voltak. Szünet után több helyzetet is kidolgozott a Szpari, végül Lázár Bence góljával sikerült egyenlíteni. A nyíregyháziak szombaton ismét Ungvárra utaznak, akkor az első ligás FC Goverla lesz az ellenfél. Pénteken délután fél hattól pedig a szurkolói ankéton találkozhatnak a játékosokkal és a vezetőkkel a drukkerek.

FC Zirka Kirovograd-Nyíregyháza Spartacus 2-2 (1-2)

Spartacus: Balogh - Szokol (Patály), Rubus, Póti (Gengeliczki), Törtei (Jánvári)- Sándor, Spitzmüller - Szécsi (Pekár), Rezes (Huszák), Pákolicz - Bajzát (Lázár).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!