Sport

2014.07.05. 15:22

Hosszabbítás után a pozitív tartományban

Szófia - Könnyűnek induló meccset nyert meg a magyar U20-as női válogatott Szófiában, Bosznia-Hercegovina ellen - a Nyíregyházi FSE-NYKS irányítójával, Papp Klaudiával a soraiban.

Szófia - Könnyűnek induló meccset nyert meg a magyar U20-as női válogatott Szófiában, Bosznia-Hercegovina ellen - a Nyíregyházi FSE-NYKS irányítójával, Papp Klaudiával a soraiban.A nagyszünetbeli 17 pontos vezetés azt sejttette, hogy könnyed második félidő vár az U20-as magyar női válogatott a B divíziós Európa-bajnokság szombati mérkőzésen, Bosznia-Hercegovina ellen.

Csakhogy a szófiai, harmadik fordulós összecsapáson a mieink a harmadik és negyedik negyedet éppúgy hét, illetve tíz ponttal bukták el, mint ahogy megnyerték az elsőt és a másodikat, így jöhetett a hosszabbítás. Ebben a mieink voltak a jobbak, nyertek 70–67-re, így a vasárnapi szünnapot követő még nyeretlen románok elleni mérkőzést két győzelemmel egy egy vereséggel az élcsoportban várják.

A Bosznia elleni mérkőzésen Papp Klaudia, a válogatott nyíregyházi irányítója 13:27 játékperc alatt ezúttal nem talált be (kimaradt egy-egy két- és hárompontos kísérlete is), ellenben volt három gólpassza és egy labdaszerzése.

KM- BT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!