Sport

2014.07.14. 16:41

Kalocsán kupázik a Szpari

Nyíregyháza - Elkészítették a labdarúgó Magyar Kupa első fordulójának párosítását. Újítás, hogy az NB I-es csapatok már nyitófordulóban szerepelnek, mégpedig idegenben.

Nyíregyháza - Elkészítették a labdarúgó Magyar Kupa első fordulójának párosítását. Újítás, hogy az NB I-es csapatok már nyitófordulóban szerepelnek, mégpedig idegenben. A Nyíregyháza Spartacus játékosai aligha panaszkodhatnak a sorsolásra, Pákolicz Dávid pedig kifejezetten örülhet, hiszen a megyei bajnokságban szereplő Kalocsára utaznak. A többi megyebeli csapat közül az a Kisvárda Tökölön játszik, a Nyírbátor a váciakat fogadja. Kótajba a REAC, Gyulaházára az Ajka fog érkezni. A Szakoly a fura nevű, nógrádi Nőtincsre látogat.

A hivatalos játéknap augusztus 9., szombat, ám mivel akkor már NB I-es forduló lesz, az élvonalbeli csapatok zöme, így a Szpari augusztus 12-én, szerdán fog játszani.

Az NB I-es csapatok mérkőzései

Kalocsa–Nyíregyháza Spartacus, Dorogi FC–Haladás, Szekszárd–DVSC-Teva, Nyíradony–Kecskemét, Budaörs–Újpest, Hévíz–Ferencváros, Szászvár–Pécs, Orosháza–Dunaújváros, Vasas–DVTK, Sopron–Győri ETO, Soroksár–Pápa, Csorna–Budapest Honvéd, Felsőtárkány–Paks, Testvériség SE–Videoton, Szentlőrinc–MTK, Andráshida–Puskás Akadémia.

További párosítások:

Nyírbátor–Vác, Gyulaháza–Ajka, Kótaj–REAC, Tököl–Kisvárda, Nőtincs–Szakoly, Majosi SE–Cegléd, Ónod SE–Siófok, Mezőkovácsháza–Mezőkövesd

Győrszemere–Kaposvár, Taksony–Szolnoki MÁV, Körmend–Gyirmót, Hatvan–Csákvár, Dunaharaszti–Békéscsaba, Cigánd–SZTK-Erima, Tatabánya–Szeged 2011, Újbuda–ZTE, Monor–Balmazújváros, Sárisáp–Jászapáti, Taliándörögd–Veszprém, Jászfényszaru–Baja, Csepel–Létavértes,Püspökladányi SE–Győrsövényház, Babócsa-Kazincbarcika, Semjénháza–SZEOL, Tevel–Csetény, Voyage SE–Gyula, Pétervására–BKV Előre, Balatoni Vasas–Fertőszentmiklós, Dabas–ESMTK, Celldömölk–Sárvár, Soltvadkert–Ebes, Sárosd–Mosonmagyaróvár, Veresegyház–Bölcske, Alsózsolca–Velence, Sajóbábony–Nagybajom, Gyöngyös–Putnok, Mórahalom–Maglód, Kunszállás–Rákosmente KSK, Iváncsa–Hajdúböszörmény, Nagykáta–Balatonfüred, Ikarus–Kondoros, Kisújszállás-Tiszaújváros, Fűzfő–Vecsés, Kozármisleny–Diósd, Répcelak–Nagyatád, Tata–Salgótarján, Himesháza–Csács, Szerencs–Komló.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!