Sport

2014.07.18. 17:03

Övék a dicsőség, a hírnév

A Kelet-Magyarország és a Szabolcs Online játékának győzteseit díjaztuk.

A Kelet-Magyarország és a Szabolcs Online játékának győzteseit díjaztuk.Jöttek, láttak – győztek. Mármint, azok, akik a Kelet-Magyarország napilap mellett a Szabolcs Online internetes portálon szervezett játék során legtöbb szavazatot gyűjtötték. Szó se róla, megizzadtak érte. Nem csupán a pályán. A nyári kánikulában gyöngyöző homlokkal érkeztek a „kiválasztottak” a nyíregyházi Árkádia étteremben tartott ünnepélyes ceremóniára.

A 2013/14-es bajnoki szezon legjobbjaira, vagy ahogy meghirdettük, a focicsillagokra érkezett voksok összeszámlálása ezúttal is időigényes feladatnak bizonyult. Mindez fényesen bizonyítja: bár divat szidni a magyar futballt, az olvasótábor még mindig képes megmozdulni a jó ügy érdekében.

– A szavazás ékes bizonyítéka, hogy a megyei drukkerek hálásak a szép játékért, a jó eredményekért – üdvözölte gyújtó hangú beszédével a megjelenteket Nyéki Zsolt, a Kelet-Magyarország főszerkesztője. – A minap még a futballvilág kiválóságait néztük, de hamarosan kezdődik az idény nálunk is, és ki-ki a sajátjaiért szoríthat. Így azokért is, akiket most jutalmazunk, van, akit nem először...

Mán László, a sportrovat vezetője, Bodnár Tibor hathatós segítségével adta át a díjakat az érintetteknek, Csutkai Rita marketingvezető pedig az ajándékokat. A Nyíregyháza Spartacus ásza, Bajzát Péter (immár harmadszor), a nyírbátori Erdei Zoltán, a mándoki Sallai Márk (zsinórban másodszor) és napkori Daru Romuald vitte el a pálmát. Megjegyzendő: utóbbi keresztnév germán eredetű, jelentése dicsőség, hírnév. Nos, övé, s társai a dicsőség, amihez talán csak annyit lehet hozzáfűzni: csak így tovább!

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!