Sport

2014.07.06. 10:50

Triatlonban is jeleskedtek a ViniBike versenyzői

Balatonfüred - A nyíregyházi ViniBike versenyzői is ott voltak a közelmúltban Balatonfüreden rendezett triatlon versenyen, amelyen több számot is indítottak, amely közül az egyik az egyéni és csapat országos bajnokság volt.

Balatonfüred - A nyíregyházi ViniBike versenyzői is ott voltak a közelmúltban Balatonfüreden rendezett triatlon versenyen, amelyen több számot is indítottak, amely közül az egyik az egyéni és csapat országos bajnokság volt. Süvöltős Bence a klasszikus ironman távot (3,8 km úszás, 180 km kerékpározás, 42,195 km futás) választotta, ahol a harmadik legjobb magyarként ért célba. Gnándt István a 14, míg Andrási Csaba a 24. helyen zárt egy speciális táv (1,9 km, 180 km , 10,5 km) abszolút összesítésében.

A középtávú (2,5 km, 80 km, 20 km) országos bajnokságon a 40 év felettiek korcsoportában Hegyi Lóránd a 6., Kovács Szilárd a 8. , míg Frohmann Tamás a 9. helyen végzett. Ez a trió csapatértékelésben ezüstérmes lett, egy helyet javítva az egy évvel ezelőtti helyezésükön.

Ezt követően Egerben sprinttávon kiemelt kupa és ranglista versenyt szerveztek, ahol a ViniBike versenyzői közül Cserepes Sándor 22. és Toldi Miklós 13. helyen végzett korcsoportjukban. A hölgyeknél Mészáros Edit élete második triatlon versenyén második érmét szerezte korosztályos ezüstjével.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!