Sport

2014.07.05. 13:33

Vereség az első edzőmeccsen

<p class="western" style="margin-bottom: 0cm;">Mezőkövesd, Szentistván - A Szpariban légiósokat teszteltek , Bajzát és Lázár hiába találtak a kapuba.

Mezőkövesd, Szentistván - A Szpariban légiósokat teszteltek , Bajzát és Lázár hiába találtak a kapuba.

A kövesdi stadionban öltöztek a csapatok, majd a közeli Szentistvánba buszoztak szombaton délelőtt. Ekkor játszotta első edzőmeccsét az élvonalba jutott Nyíregyháza Spartacus és az onnan búcsúzott Mezőkövesd.

A Csábi József irányította nyíregyháziak kezdőcsapatában jó pár ismeretlen név volt. Illetve a Robsoné nem ez a kategória, hiszen a teljese nevén Robson De Sousa Vasconcelos Goes hátvéd Cegléden játszik. Az ukrán Pukanics,a szerb Vejnovics és a bosnyák Lemez egyaránt lehetőséget kaptak, hogy megmutassák mire képesek.

Nos, az első félidőben érezhető volt, hogy a Szpariban játszott ez a négy focista, a középpályát inkább a kövesdiek uralták. Ezzel együtt voltak nyíregyházi helyzetek, Bajzát Péter a kapuba is talált, ám a játékvezető nem ítélt gólt. A kövesdiek viszont érvényes találattal vezetést szereztek.

A második félidőben új csapatot küldött pályára Csábi József, ez az együttes már nagyobb játékerőt képviselt. Lázár Bence szintén a kapuba talált, ám a sípos ezt a gólt sem érvényesítette. A vendéglátók viszont újabb gólt szereztek, így a Mezőkövesd nyerte a Szpari első felkészülési mérkőzését.

Edzőmeccs

Mezőkövesd-Nyíregyháza Spartacus 2-0 (1-0)

Spartacus, I. félidő: Ovszijenkó - Robson, Rubus, Lemez, Jánvári - Vejnovics, Pukanics, Huszák, Pákolicz- Bajzát, Pekár.

II. félidő: Perger - Szokol, Póti, Gengeliczki, Törtei - Spitzmüller, Sándor, Szécsi, Rezes - Koller, Lázár.

Gól: Molnár, Márkus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!