Sport

2014.08.20. 14:43

Dolgozik az apraja és a nagyja is

Nyíregyháza - Itthon is jók a körülmények, de a balatoni edzőtábort csengeri, majd kassai összetartás követi.

Nyíregyháza - Itthon is jók a körülmények, de a balatoni edzőtábort csengeri, majd kassai összetartás követi.Jelentősen javulnak a Nyíregyházi FSE-NYKS lehetőségei azáltal, hogy birtokba vették a Szent Imre Katolikus Gimnáziumban felépült vadonatúj tornacsarnokot.

Nemcsak a benti edzéseket végezhetik el remek körülmények között a klub felnőtt és utánpótláskorú játékosai, hanem a beruházás keretén belül megszépült iskolaudvart is használhatják, így a háromszáz méteres rekortán futókört is.

Egyszóval új lapot nyithatnak a klub történetében, és a bevezetés már az előző évadban elkészült a felnőttcsapat bronzérmével az amatőr női NB-ben, valamint azzal, hogy az NYFSE-NYKS Papp Klaudia személyében játékost adott a B divíziós Európa-bajnokságon ezüstérmes, tehát a legjobbak közé is feljutott U20-as válogatottba.

Tényleg mások lesznek a távlatok?

– Azt nem tudom, de néha tényleg kezdem azt érezni, hogy nagy klub lettünk – árulta el Farkasinszki Gyuláné. – Bekerültünk abba a körbe, hogy idegenlégiósokat ajánlgatnak be hozzánk a menedzserek, de persze eszünkbe sem jut légióst foglalkoztatni.

Dolgozunk tovább a magunk szerény módján, és igyekszünk kihasználni azokat a lehetőségeket, amelyek immár a rendelkezésünkre állnak.

A teljes cikket elolvashatja a Kelet-Magyarország 2014. augusztus 21-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!