Sport

2014.08.07. 09:09

Farkasért kiáltottak a kékiek

Négy együttes döntött edzőváltás mellett a nyári szünetben a Nyírerdő-csoportban.

Négy együttes döntött edzőváltás mellett a nyári szünetben a Nyírerdő-csoportban. A jelek szerint Dudás Zoltánt nem nélkülözheti a nyírkarászi futball. A megyei másodosztály Nyírerdő-csoportban érdekelt csapat visszahívta a csupa szív szakvezetőt, aki – rövid nagyecsedi kaland után – adta be derakát. Ami fix: az ő személye biztosíték arra, hogy az általa irányított legénységgel szemben a legjobbak is vért fognak izzadni, mentalitása ugyanis nem engedi a lagymatag játékot.

Rajta kívül három egyesület ültetett új trénert a kispadra. A huzamosabb ideig Újdombrádon alakító Fabók István nem mozdult a csoportból, csak éppen mostantól a Pátroha sikeres szerepléséért ügyködik. No és alighanem maradandó nyilatkozataiból is lesz néhány... A másik nagy visszatérő Kéken dolgozik, ahol „Farkasért” kiáltottak. Farkas Tibor 1978 óta megszámlálhatatlan gárdát vezényelt már, szakajtónyi érmet szerzett aktuális állomáshelyén – ezúttal nyilván azzal is beérné, ha a Kék különösebb izgalmak nélkül vészelné át a soros idényt. Pláne annak ismeretében, hogy a legutóbbi évad felettébb „neccesen” alakult, nem kis nehézségek árán úszták meg a kiesést. A baktalórántházi futball ikonja, Gdovin János a háttérbe húzódott Vaján, a hajdanik csatár után immár Simák János tölti be az edzői tisztséget.

Azért, hogy a megye háromból frissen feljutó Őr ne őrlödjön fel a következő szezonban vívott harcban – Kálmándi Béla sokat tehet. Az edző a megkapaszkodás érdekében küldi pályára „fiait”, míg a másik újonc, Nagydobos a kettős feladatkört betöltő Herceg Attila ténykedésére alapoz. A dobosiakat pallérozó férfiú akár játékosként is beszállhat, ha a szituáció ezt követeli...

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!