Sport

2014.08.24. 18:57

Ferencváros vs. Nyíregyháza - Edzői nyilatkozatok

<div class="Lead">Budapest, Nyíregyháza - A Ferencvárosi TC vs.  Nyíregyháza Spartacus mérkőzés után a két vezetőedző, Thomas Doll és Csábi József értékelték a látottakat.</div>

Budapest, Nyíregyháza - A Ferencvárosi TC vs.  Nyíregyháza Spartacus mérkőzés után a két vezetőedző, Thomas Doll és Csábi József értékelték a látottakat.

Thomas Doll: – Jól mutatkozunk be ebben a csodálatos stadionban. Az első félidőben lendületesen játszottunk, aztán a három gólos vezetést követően visszább kapcsoltunk. Elégedett vagyok, mert játékunkban a pozitívumok voltak túlsúlyban.

Csábi József: – A bajnokság eddigi találkozói közül a leggyengébb első harminc percet mutattuk. Gyámoltalanul játszottunk, a cserékkel és a szünet utáni szerkezetváltással feljavultunk, ám összességében gyengén játszottunk.



Budapest, Nyíregyháza - A labdarúgó NB I 5. fordulójában a Ferencvárosi TC és a Nyíregyháza Spartacus FC csapott össze a Groupama Arénában. A mérkőzésről élőben tudósítottunk vasárnap 16:30-tól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!