Sport

2014.08.14. 15:23

Hamar eldőlt a miski meccs

Nyíregyháza - A Spartacus élvonalbeli csapathoz méltóan jutott a Magyar Kupában a legjobb hatvannégy közé.

Nyíregyháza - A Spartacus élvonalbeli csapathoz méltóan jutott a Magyar Kupában a legjobb hatvannégy közé.Ezt úgy húzták be, ahogyan illik. Szerdán a Nyíregyháza Spartacus élvonalbeli csapathoz méltó eredményességgel (8-0) lépett túl a Magyar Kupában a megyei elsőosztályú Kalocsán. A miski mérkőzésen (a kalocsai pályát felújítják) jó tíz perc elteltével már háromszor is eredményes volt a Szpari, így hamar eldőlt a továbbjutás sorsa.

- Nagy összpontosítást kértem a meccs előtt a játékosoktól, mert az alacsonyabb osztályú csapatok elleni tétmérkőzés veszélyt is hordoz magába - kezdte visszapillantását a találkozóra Csábi József, a Spartacus vezetőedzője. – Edzőként ültem megyei egyes csapat kispadján és vertünk ki NB I-es csapatot, így tapasztalatból tudom mindezt. A játékosok megfogadták ezt, és már a harmadik percben vezettünk, majd rövidesen megnyugtatóra növeltül az előnyt. Jól játszottak a fiúk és úgy vélem nyolc gólt rúgni bármilyen osztályú ellenfélnek dicséretes- vélekedett Csábi József.

Önbizalommal tehát felvértőzhettek a nyíregyháziak, amire szükség is lesz, hiszen szombaton a bajnokságban százszázalékos, a szerdai kupameccsen a blasz egyes Testvériség ellen 7–0-ra nyerő Videoton lesz a vendég.

KM-ML

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!