Sport

2014.08.14. 09:52

Még együtt tolták a fűhengert...

A labdarúgó megyei másodosztály nyitófordulóját rendezik a hét végén.

A labdarúgó megyei másodosztály nyitófordulóját rendezik a hét végén.

Labdarúgás: megyei II. osztály, 1. forduló (kezdés: 17, ifi: 15)

Nyírerdő-csoport

Tippel: Veress László, Újdombrád technikai vezetője

Szombat

Mátészalkai MTK–Ajak: – Szerintem hat csapat szólhat bele a bajnoki cím sorsába, köztük ez a két csapat. A hazai pálya előnye dönthet.

Vasárnap

Pap–Gyulaháza: – Az összeszokott Gyulaháza elhozza a három pontot.

Tiszamenti SE–Záhony: – A jól igazoló Záhony győz az újonc otthonában.

Demecser–Őr: – A kicserélődött Demecser megszerzi a három pontot.

Fényeslitke–Vásárosnamény: – Az előző idény második felére nagyon összeállt a litkei csapat, ha viszont a Namény jól akar szerepelni, minimum az ikszet hoznia kell.

Nyírkarász–Pátroha: –Rég volt már, amikor Fabók Istvánnal egy toltuk a fűhengert az újdombrádi pályán, de a barátság megmaradt, ezért a Pátrohának szurkolok, az eszem viszont azt mondja, hogy a hazai esélyesebb.

Nagydobos–Kék: – Ha a Kék nem akar úgy járni, mint az előző szezonban, akkor minimum egy pontot szereznie kell.

Újdombrád–Vaja: – Sok még a tennivaló, de az első, főleg hazai meccsünket mindenképpen meg kell nyerni.

Rakamaz Takarék-csoport

Tippel: id. Fekete Zoltán, a Napkor játékos-edzője

Szombat

Újfehértó–Kótaj: – Urr Laci barátomék futsalban jók, no meg a kupafiaskót is feledtetni akarják. Szoros hazai győzelem.

Vasárnap

Sényő–Apagy: – Számomra a csoport favoritja a hazai csapat. Nem megsértve az Apagyot, de nagy gólkülönbségű sényői siker sem kizárt.

Nyírvasvári–Nyírpazony – A pazonyi csapat jelentősen kicserélődött, erősödött, mivel azonban idegenben nem egyszerű nyerni, döntetlent modanék.

Levelek–Rakamaz: – A forduló rangadója. Két erőteljes futballt játszó csapat találkozóján bármi lehet...

GFSE-Oros–Terem: – Az újonc csapat lelkesedése győzelmet érhet.

Vasmegyer–Nyíribrony: – A hazai csapat sötét ló, a vendégek évek óta együtt játszó, rutinos csapat. A vendégsiker sem kizárt.

Encsencs–Gávavencsellő: – A vencsellői csapatról jó híreket hallottam, az Encsencs pedig megszokta az osztály légkörét. Szoros meccsen a jobb helyztekihasználás dönthet.

Napkor–Ófehértó: – Jó felkészülés után bizakodva várom a rajtot. Hazai pályán mindent megteszünk a győzelemért, szeretnénk meghatározó csapata lenni az osztálynak.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Garda János, a Túrricse elnöke

Szombat

Kölcse–Beregdaróc: – A kölcseiek a magyarosítás után meggyengültek a daróciak elvihetik az egy pontot.

Milota–Nagyecsed: – Jó kis meccs lesz... Az ecsediek a bajnoki cím esélyesei, de Milotán mindig nehéz nyerni. Vendég győzelmet várok.

Csenger–Nyírmeggyes: – A csengeri csapat a kudarccal végződött megye egyes kirándulás után szeretne bizonyítani szurkolóinak. Egy-két góllal győzhetnek is.

Túrricse–Tisztaberek: – Ez a mi kis erdőháti El Classicónk! Most mindenki megmutathatja, mennyit is ér a focitudománya. Jól igazoltunk, a bajnokcsapat ellen is lehet esélyünk, ha Szilágyi Lacikáról befelé pattan a labda – nyerhetünk.

Vasárnap

Tarpa–Vámosoroszi: – Orosziban évek óta szisztematikusan folyik az építkezés, úgy érzem, idén beérik a munka, akár már Tarpán is meglepetés szerezhetnek.

Nyírcsaholy–Szatmárcseke: – A csaholyiak hazai pályán mindenkire veszélyesek, otthon tartják a három pontot.

Tyukod–Tunyogmatocs: – A tyukodi csapatot nem igazán ismerem, a Matolcs egy pontra jó lehet – feltéve, ha a hét végéig lesz érvényes sportorvosi igazolásuk.

Mérk-Vállaj–Tiszakóród: – Ez is jó meccsnek ígérkezik. Két hajtós gárda mérkőzésén a Mérk tűnik esélyesebbnek, de én a Kóródnak szurkolok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!