Sport

2014.08.02. 20:56

Nyíregyháza vs. Paks - Edzői nyilatkozatok

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus FC vs. MVM-Paks (0-3) mérkőzés után a két vezetőedző, Csábi József és Csertői Aurél értékelték a látottakat.

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus FC vs. MVM-Paks (0-3) mérkőzés után a két vezetőedző, Csábi József és Csertői Aurél értékelték a látottakat.

Csábi József (Nyíregyháza Spartacus FC): - Nagyon stabil csapattal játszottunk, ráadásul újra adtunk húsz-huszonöt perc előnyt az ellenfélnek, amit a Paks ki is használt. Tudtuk, ha gólt kapunk, a folytatásban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert ellenfelünk visszazár, és nem ad teret a lehetőségeknek. Ez történt most is. Fura ilyet mondani egy ilyen vereség után, de én is úgy érzem, hogy a szünetbeli változtatások bejöttek, de ez csak ahhoz volt elég, hogy a becsületes vesztes szerepébe kerüljünk. Muszáj volt kockáztatnunk, de nem tudtunk visszajönni a meccsbe, mert kimaradtak a helyzeteink.

Csertői Aurél (MVM-Paks): - Csak a végeredmény alapján volt ez ilyen sima, mert azért menet közben akadtak nehézségeink. Végig koncentráltan futballoztunk, figyelnünk is kellett, mert a hazaiak felívelései veszélyesek voltak, igaz, komoly gólhelyzetet azokból sem tudtak kialakítani. Szünet utáni első negyedórát-húsz percet nagyon megnyomta a Nyíregyháza, de sikerült átvészelnünk ezt a kritikus időszakot, a végére pedig újra felbátorodtunk, és akár újabb gólokat is szerezhettünk volna.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 2. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus gárdája az MVM-Paks csapatát fogadta szombaton 18:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Szabolcs Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!