Sport

2014.08.03. 13:51

Ő maradna, szükség is lenne rá, de...

Nyíregyháza - A Craiovából érkezett Máté Andrea jó benyomást tett a próbajáték során a nyíregyházi szakmai stábra.

Nyíregyháza - A Craiovából érkezett Máté Andrea jó benyomást tett a próbajáték során a nyíregyházi szakmai stábra.

Máté Andrea jött, látott – és egy hétig edzett a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapatával. Ezen időtartam alatt a szakmai stáb felmérte a román első osztályban szereplő Craiovától érkezett játékos képességeit, miként meggyőződött emberi kvalitásáról. Az eredmény?

– Annyit mondhatok, Máté Andrea megfelelt a teszt során, szükségünk lenne rá – közölte Kőhalmi Richárd, a Fatum-Nyírsuli-NRK trénere.

– Egy probléma van csupán, mint kiderült élő szerződés köti a Craiovához, ugyanakkor ő kijelentette, hogy nálunk akarja folytatni. Jelenleg itt tart az ügy... Most meg kell kezdenünk az egyezkedést a román egyesülettel, kérdés, mire jutunk, mert ebben az ügyben ők fognak diktálni...

Vagyis, a szélsőütőt szeretné soraiban látni a nyíregyházi klub, ugyanakkor a jövő zenéje, hogy végleg csatlakozik-e a kerethez. Ahhoz a gárdához, amely immár két hete készül a bajnoki rajtra, ami persze még jócskán odébb van.

Mindenesetre a Kőhalmi, Erdősné Balogh Erika alkotta edzőpáros elégedett a lányok hozzáállásával, pedig a nagy melegben nincs könnyű dolguk – meglehetősen izzasztó feladat az elrendelt.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!