Sport

2014.09.27. 10:10

Csorbaköszörülésre készülnek

A Nyíregyháza Spartacus szombaton pontosan szeretne hazatérni Kecskemétről.

A Nyíregyháza Spartacus szombaton pontosan szeretne hazatérni Kecskemétről.Nincs idő rágódni a szerdai kupafiaskón, szombaton bajnoki mérkőzésen bizonyíthat a Szpari. A nyíregyháziak Kecskeméten vendégszerepelnek. A házigazdák sem jeleskedtek a Magyar Kupában, hiszen az NB III-as Vác otthonában a 2–2 után hosszabbításban három gólt kaptak és szintén kiestek. Így aztán a a kupában kudarcot vallók bajnokságban szeretnének javítani a bizonyítványon.

Bekő Balázs együttese a legutóbbi három bajnokiján öt pontot szerzett, hiszen ikszelt (0-0) a Dunaújvárossal, 2–1-re nyert Pécsen, majd Debrecenben játszott gól nélküli meccset. Közben a győriek elleni hazai találkozójuk az eső miatt 1–1–nél félbeszakadt, így egy meccsel kevesebbet játszva öt pontjuk van, három egységgel vannak lemaradva a Szparitól.

- Feszítette a tempó, a szerdai kupameccset már lezártam – kezdte a beharangozó beszélgetést Csábi József, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Előre tekintünk és minden erőnkkel a szombati találkozóra koncentrálunk. Kecskeméten szeretnénk kiköszörülni a csorbát, ami természetesen nem lesz könnyű, hiszen a hazaik a a bajnokságban jó passzban vannak. felkészültünk tisztességgel, úgy vélem sok múlik majd a pszichés tényezőkön, remélhetőleg a javunkra.

Mivel a találkozó kora délután lesz (14.30), a nyíregyháziak már pénteken reggel buszra szálltak. Szolnokon ebédelt a társaság, délután pedig a hazaikat követően Kecskeméten tréningezett. A vacsorát követően jött egy taktikai megbeszélés, ami szombaton délelőtt szintén a szállodában folytatódott. Kecskeméten napsütés, kellemes idő van , a korai ebédet egy kis pihenő követ, aztán pedig már indulhatnak is a stadionba Bajzát Péterék.

A találkozót élőben közvetítjük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!