Sport

2014.09.27. 10:17

Ki kell mászni a gödörből!

Törökszentmiklóson lép pályára a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza.

Törökszentmiklóson lép pályára a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza.Mumus ellen meccsel szombaton a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza férfi kézilabda csapata. Az NB I. B soros körében Törökszentmiklóson lép pályára a nyírségi csapat. A jelző dukál, hiszen a házigazda az előző bajnokságban a mezőnyben egyedüliként mindkétszer legyőzte a nyíregyházakat. Az új pontvadászatban a szentmiklósiak otthon nyertek a mezőkövesdi fiatalok ellen, legutóbb kikaptak Egerben. A nyíregyháziak eddig két egy gólos vereséget szenvedtek.

- A héten kétszer is átbeszéltük a játékosokkal a két mérkőzés tanulságait, ahhoz, hogy a saját magunk ásta gödörből kimásszunk összefogásra van szükség – kezdte lapunk tájékoztatását Varga Zsolt, a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza szakmai igazgatója.

– Az elsőtől az utolsó percig fel kell szántani a pályát, minimum százszázalékon kell égni, fegyelmezetten és koncentráltan játszani, és a fontos pillanatokban jól dönteni. Mindkét meccsen többször végleg megléphettünk volna az ellenféltől, az csak úgy sikerülhet, ha lesz egy vezéregyéniség, akik bentről tudja összefogni a csapatot, irányítani, a többieket.

– Ami még nagyon fontos: az előre megbeszélt taktikához mindenkinek tartania kell magát, csak így lehet esélyünk a sikerre. Bízom a csapatban, nagyon remélem, hogy sikerrel járunk és véget vetünk ennek a rossz sorozatnak – így Varga Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!