Sport

2014.09.21. 10:19

Magukat verték meg a hazaiak

A Kecskemét mindkét pontot elrabolta a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza csapatától.

A Kecskemét mindkét pontot elrabolta a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza csapatától.

Ez rosszul sült el. Szombaton este a győzelem reményével léptek pályára a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza NB I. B-és férfi kézilabdázói, és az előző bajnokságban oda-vissza legyőzött Kecskemét ellen szerettél volna feledtetni a népligeti vereséget. Igaz a vendégek szerezték az első gólt, ám utána hamar fordítottak a házigazdák.

A kecskemétiek összekapták magukat és kétszer is közel kerültek a hazaiakhoz (4-4, 10-9), a szünetre megnyugtatónak tűnt a négy gólos előny. Aztán a folytatásban hasonló volt a képlet, meg-megléptek Varga Lászlóék (17-13, 19-15, ám a vendégek mindig visszajöttek a meccsbe. Aztán az 52. perctől, 22-20-as állást követően megállt a hazaiak tudománya.

Hibáztak a támadásoknál, a védekezésben a kecskemétiek pedig háromszor is eredményesek voltak, így átvették a vezetést. Nem sokkal több mint két perccel a vége előtt emberelőnybe kerültek a hazaiak, azaz megvolt a lehetőség akár még a győzelemre is, ám két támadást elpuskáztak, a vendégek pedig taktikusan támadgatva leperegtették a másodperceket és értékes két pontot szereztek.

Bosszantó volt ez a pofon, amiért csakis magukat okolhatják a hazaiak. Többször volt esélyük eldönteni a mérkőzést, ám a sok hiba miatt nem tudták két vállra fektetni a lendületesen játszó vendégeket, akik a végén még mattot is adtak.

KM-ML

Fotó: Pusztai Sándor


Kézilabda: Férfi NB I.B, Keleti csoport

Nyír-Flop Holding Nyíregyháza-Kecskemét 22-23 (13-9)

Tiszavasvári úti csarnok, 200 néző, v.: Kolarovszki, Szabó.

Nyíregyháza: Nagy L. - Balda 2/1, Bécsi, Tumidalsky 2, Varga L. 6/1, Kaplonyi 3, Tóth 3. Csere: Kőrizs (kapus), Kurbely 2, Gubó 1, Kleis, Nagy Cs. 3/1. Szakmai igazgató: Varga Zsolt.

Kiállítás: 2, illetve 4 perc. Hétméteresek: 4/3, illetve 1/0.

Balda Ákosék (89) nem tudták legyűrni a kecskemétieket

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!