Sport

2014.09.03. 10:41

Nyírség NSC nyerte a keleti rangadót

Megkezdődött a női labdarúgó NB II. őszi idénye. A nyitányon mindjárt megyei rangadót rendeztek: a legkeletibb két csapat, a Nyírség NSC–Pap SE mérkőzését az idén újonc, de tulajdonképpen rutinosabb Nyírség NSC nyerte.

Megkezdődött a női labdarúgó NB II. őszi idénye. A nyitányon mindjárt megyei rangadót rendeztek: a legkeletibb két csapat, a Nyírség NSC–Pap SE mérkőzését az idén újonc, de tulajdonképpen rutinosabb Nyírség NSC nyerte. Mindkét csapatban akadt duplázó, a győztesek hazaiaknál a nagyon gyors Tóth Cintia, míg a papiak közül a szintén egykori szparis, Boros Edina talált kétszer a kapuba. A Spartacus másik két gólját a néhány perccel korábban beállt, különleges technikai képzettségű Balogh Erika, valamint a házigazdák egyik legjobb játékosa, Urai Bianka (81.) szerezte.

 

Női foci: NB II.

Nyírség NSC–Pap 4–2 (1–0)

Nyírség: Varga L.– Kocsis Zs., Bodor, Kocsis D. – Tóth C., Bodnár, Szűcs, Urai B., Kardosi – Somogyi, Nagy B. (Balogh E.). Edző: Kósa János. Pap: Kósa V. – Czégény, Rajzinger, Dajka A., Bölömi, Kopezda Enikő (Kovács Dsz.), Erdős E., Quirikó, Kopezda Edit (Vámos M., Boros E., Tóth A. Edző: Maximovits György

Gól: Tóth C. 2 , Urai B., Balogh E., illetve Boros E. 2. Jó : Bodnár, Tóth C., Bodor, illetve Boros E.

 

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!