Sport

2014.09.01. 12:57

Olyan fájdalom, mint még soha!

Vámosoroszi - Visszatérek, de az nem holnap lesz! – üzente a kórházi ágyról a szárkapocscsontörést szenvedett Kiss Csaba.

Vámosoroszi - Visszatérek, de az nem holnap lesz! – üzente a kórházi ágyról a szárkapocscsontörést szenvedett Kiss Csaba. Fel a fejjel! Mi más lehetne üzenni Kiss Csabának. A vámosoroszi futballista ugyanis az ágyat nyomja, mégpedig egy súlyos sérülés miatt. A megyei másodosztály Kelet-Magyarország-csoportban érdekelt csapat védője a Beregdaróc ellen 4–1-re megnyert összecsapáson olyan szerencsétlenül ütközött saját csapattársával, hogy szárkapocscsonttörést szenvedett.

Mentő vitte el a pályáról, a szombati mérkőzést követően még az éjszaka megműtötték. A harminchárom esztendős védő a kétórás beavatkozás után – érthetően – nincs a legjobb passzban, mindazonáltal még nem számolt le a játékkal...

– Visszatérek, de az nem holnap lesz! – szögezte le Kiss Csaba, holott első elkeseredésében még homlokegyenest más gondolt... – Itt szeretném megköszönni mindenkinek, aki pályán segítséget nyújtott, amikor bajba kerültem. Huszonegy éve focizom, ráadásul akadtak már sérüléseim, mindkét térdemet operálták, de ezúttal olyan fájdalmat éreztem, mint még soha. Bevallom, azt hittem, itt a vége, soha nem fogok többet játszani, most viszont kicsit optimistább vagyok.

KM-KT

A teljes cikk a Kelet-Magyarország szeptember 2-i számában olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!