Sport

2014.09.27. 17:24

Pont jó eredmény a bátori pontszerzés

A nyírbátori férfi asztaliteniszezők 5–5-ös döntetlent játszottak hazai pályán a Szeged AC ellen.

A nyírbátori férfi asztaliteniszezők 5–5-ös döntetlent játszottak hazai pályán a Szeged AC ellen.

Az erőviszonyok alapján jó esély volt a döntetlenre a nyírbátori férfiak első hazai pályán játszott őszi extraligás mérkőzésén, és a Szeged elleni szombati bajnokin meg is született az 5–5-ös végeredmény. A páros mérkőzést ugyan mérkőzéslabdákról elveszítették a bátoriak, de a folytatásban a kötelező győzelmek éppúgy jöttek, mint Varga Zoltán bravúrja Vitsek Iván ellen.

A végén 5–3-ra is vezettek a hazaiak, de az utolsó párban az addig mindkét meccsét megnyerő Majoros Bence nagy csatában kikapott Vitsek ellen és a becserélt Sallai Zoltán szettelőnyről veszített, de ezen a mérkőzésen elfogadható eredmény a döntetlen a bátoriak számára.

Extraliga, férfi

Nyírbátori ASE–Szeged AC 5–5

Varga Z., Majoros B.–Vitsek, Kószó 2:3, Majoros B.–Varga Cs. 3:0, Tóth G.–Kószó 0:3, Varga Z.–Vitsek 3:0, Majoros B.–Kószó 3:1, Varga Z.–Varga Cs. 3:0, Tóth G.–Vitsek 0:3, Varga Z.–Kószó 3:0, Majoros B.–Vitsek 1:3, Sallai–Varga Cs. 1:3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!