Sport

2014.09.19. 19:03

Pontos játék kell a Győr ellen

Nyíregyháza - A sérülések miatt a Szparinál szombaton többen lehetőséget kapnak a bizonyításra.

Nyíregyháza - A sérülések miatt a Szparinál szombaton többen lehetőséget kapnak a bizonyításra.A kupasiker után szombaton ismét bajnoki kell bizonyítania a Nyíregyháza Spartacusnak. Újfent hazai pályán, mégpedig a Győri ETO FC ellen. A vendég Rába-partiak aligha ilyen rajtot képzeltek el, bár a legutóbbi, Kecskemét elleni meccsük elmaradt, eddig hét pontot gyűjtöttek be. A legutóbbi négy bajnokijukon nyeretlenek, így alighanem győzelmi reményekkel érkezik majd Horváth Ferenc csapata. A Rába-parti együttesnek válogatott játékosai vannak, akik valószínűleg bizonyítani szeretnének.

A Szparinál Rezes László, Zorán Kosztics, Mohamadou Abdouraman után Szécsi Márk is kidőlt a sorból, ami nem túl jó előjel.

- Egy jó erőkből álló, agresszív csapat érkezik hozzánk szombaton, amely idei szereplésben azért sok a kérdőjel – kezdet a beharangozó beszélgetést Csábi József, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. - Az elmúlt fordulókban nem voltak túl eredményesek, szeretnénk, ha ez a sorozatuk nem szakadna meg. Ami bennünket illet, Szécsi Márk kiesése nehezíti a helyzetünket, ám maximálisan bízom azokban, akik a sérültjeink helyett a pályára lépnek. Fontos lesz, hogy a középpályán kellően agresszívak legyünk, és sok labdát szerezzünk. Erre képesnek tartom a csapatot és bízom benne, hogy jó és eredményes játékkal pontot, vagy pontokat tartunk majd itthon - így Csábi József.

A korábban említett sérültek közül Kosztics már edzett a héten, és az sem elképzelhetetlen, hogy pályára is léphet. Ami fontos és amit Csábi József is hangoztatott: néhányan lehetőséget kapnak arra, hogy bizonyítsanak, remélhetőleg élni is fognak vele.

A találkozó kora délután kezdődik, az új módi szerint jegyeket csak elővételben és csak a klubkártyával lehet megvásárolni.

KM-ML

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!