Sport

2014.10.17. 10:27

Az ördög nem alszik...

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Két megyei férfi összecsapás is szerepel a hét végi programban – női rangadó Kisvárdán.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Két megyei férfi összecsapás is szerepel a hét végi programban – női rangadó Kisvárdán.

Nagyszombatot tartanak a férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban. Az ötödik forduló valamennyi összecsapását aznap tudják le – köztük két megyei találkozót. A Mátészalkai MTK azt a Nyírbátort fogadja (kezdés: 17 óra), amely rendíthetetlenül, vagyis eleddig hibátlanul menetel. Ezt a Váczi-legénységnek kívül egyetlen más rivális sem mondhatja el magáról... Ami nem éppen kecsegtető kilátás az egyetlen győzelemmel bíró szatmáriak számára, de az ördög nem alszik...

A Kisvárda–Fehérgyarmat parti kapcsán (18 óra) az a meglepő, hogy mindkét legénység elszúrta a rajtot. A címvédő házigazda jelenleg csupán a kilencedik a tabellán, a látogatók szénája még ennél is rosszabbul áll. Nem nehéz kikövetkeztetni, a felek a javítás szándékával esnek egymásnak. Ugyanakkor a Tiszavasvárinak a sereghajtó Bőcs otthonában lesz jelenése, ami esélyt kínál az idegenben nem túl hatékony szabolcsi gárdának mérlege kozmetikázásra.

Az elmúlt hét végét kihagyó női egyletek közül az előkelő, negyedik helyen tanyázó Kölcsey DSE Nyíregyháza vasárnap délelőtt Miskolcon mutatja meg magát, míg a saját közeg előnyét élvező Kisvárda – kora este (18 óra) a Hajdúböszörményt próbálja megregulázni. Utóbbi rangadó, a harmadik pozícióban táborozó hazaiak siker esetén maguk mögé utasíthatják a pillanatnyilag második hajdúságiakat.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!