Sport

2014.10.07. 13:15

Bajnokival is felavatják az új csarnokot

A Nyíregyházi KS szerdán este az MTK II-t fogadja a Szent Imre Gimnázium tornacsarnokában.

A Nyíregyházi KS szerdán este az MTK II-t fogadja a Szent Imre Gimnázium tornacsarnokában.A nyitó fordulóban a Kiss Lenke KS otthonában aratott kötelező győzelem (95–59) után szerdán (kezdés 19 órakor) ismét fővárosi ellenféllel, az MTK II-vel játszik a Nyíregyházi KS az amatőr női NB-ben. Az viszont garantálható, hogy a kosársulisok első, a Szent Imre Gimnáziumban játszandó meccsén nehezebb dolguk lesz, mint szombaton.

– Amolyan szezon eleji hangulatban játszottunk, sok hibával, de azért akadtak bíztató momentumaink is – mondta Farkasinszki Gyuláné, a nyíregyháziak edzője. – Szerdán ugyan papíron az MTK második csapata lesz az ellenfelünk, de a magyar játékosok korlátozására vonatkozóan nincs semmilyen szabály, és mivel az A csoportos bajnokság még nem indult be, úgy készülünk, hogy a komplett MTK-val mérkőzünk meg, hiszen számukra ez jó felkészülési állomás lesz az élvonalbeli rajtra. Ezzel együtt győzni szeretnénk, amihez javuló teljesítményre lesz szükség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!