Sport

2014.10.08. 13:48

Diósgyőrben hiányzott a frissesség

Nyíregyháza - A Szparinál tovább tesztelik az ukrán focistákat, jönnek a dolgos hétköznapok.

Nyíregyháza - A Szparinál tovább tesztelik az ukrán focistákat, jönnek a dolgos hétköznapok.

A Liga-kupában is elveszítette veretlenségét a Szpari, mivel kedden a diósgyőriek 3–0–ra nyerték a miskolci meccset. A borsodiak ezzel a csoportban átvették a vezetést a nyíregyháziak és a szintén hatpontos ceglédiek előtt.

- Ismét sújtott bennünket a létszámhiány, ráadásul továbbra is érthetetlen számomra, hogy a bajnoki szünetben miért kellett a vasárnapi bajnoki után már kedden játszanunk. Az első húsz percben kiütközött a fáradtság, a hazaik frissebben játszottak és ez döntőnek is bizonyult - kezdte a kupameccs értékelését Csábi József, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

– A sérültek miatt nem érvényesülhetett a rotáció. Szünet után már már jobban játszottunk ám ez kevés volt nem csak a fordításhoz, a szépítéshez is. Sajnos hiába nyertük meg a két korábbi meccset, most nem volt részünk sikerélményben, pedig ránk férne.

– Örömteli viszont, hogy három saját nevelésű fiatal is pályára lépett a csapatunkban és mindannyian jó benyomást kelltettek - így Csábi József.

Szerdán délelőtt az örökösföldi pályán volt edzés. A bordáit fájlaló Balogh János és a hétfőn valamint kedden orvosi kezelésen részt vett Bajzát Péter hiányzott a gyakorlásról. Remélhetőleg ők a jövő szombati, Felcsút elleni hazai meccsre teljesen rendben lesznek. Tovább tesztelik a három ukrán focistát, bár az eddigiek alapján aligha lehet közöttük egy megváltó. Egy dél-koreai focista is részt vett pár edzésen, ám megsérült, egyébként sem várt volna rá szerződés. Ez a hét a munkáé és miként arról már beszámoltunk, további személyi változások is várhatók.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!