Sport

2014.10.17. 11:39

Előbb a bajnok, majd az újonc

Nyírbátor - A Nyírbátori ASE szombaton Celldömölkön lép fel, vasárnap pedig a Pénzügyőr SE II-es csapatát fogadja.

Nyírbátor - A Nyírbátori ASE szombaton Celldömölkön lép fel, vasárnap pedig a Pénzügyőr SE II-es csapatát fogadja.

Sok víz lefolyt már a Tiszán azóta, hogy a múlt héten hazai pályán a Békéstől szenvedett vereséget a Nyírbátori ASE extraligás legénysége. A csapat játékosa, Majoros Bence megnyerte a top-12 bajnokság kvalifikációs versenyét, a sűrű menetrendről pedig a hétvégi dupla forduló gondoskodik.

A bátoriak előbb szombaton a bajnoki címvédő Celldömölk otthonában lépnek fel, majd vasárnap 11 órától az újonc Pénzügyőr SE II-t fogadják. Az ellenfelek kiléte nagyban meghatározza a bajnokikhoz fűzött reményeket, mert amíg a vasi túra kevés babérral kecsegtet, addig itthon begyűjthető a két pont. Ennek megfelelően a Nyírbátor szombaton kevésbé erős csapattal áll majd ki, másnap viszont a legerősebbnek vélt trió léphet majd asztalhoz.

Extraliga, férfi

Nyírbátori ASE–Békési TE 1–6

Majoros B., Sallai–Pagonyi, Sebestyén 2:3, Sallai–Szabó K. 1:3, Tóth G.–Sebestyén 1:3, Majoros B.–Pagonyi 3:0, Sallai–Sebestyén 0:3, Majoros B.–Szabó K. 1:3, Tóth G.–Pagonyi 0:3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!