Sport

2014.10.07. 19:52

Ezt csak a hazaiak vették komolyan

Nyíregyháza - Osztálytalálkozóra szólt a „meghívó” a férfi kézilabda Magyar Kupa második fordulójában. Az egyaránt a második vonalban szereplő Nyír-Flop Holding-Nyíregyháza és a Balassagyarmat találkozott – a bujtosi csarnokban.

Nyíregyháza - Osztálytalálkozóra szólt a „meghívó” a férfi kézilabda Magyar Kupa második fordulójában. Az egyaránt a második vonalban szereplő Nyír-Flop Holding-Nyíregyháza és a Balassagyarmat találkozott – a bujtosi csarnokban. Mivel a továbbjutásról egyetlen mérkőzés hivatott dönteni, előzetesen szoros csatát ígért a papír. A vendégek azonban munkahelyi és egyéb elfoglaltság miatt a junior együttessel érkeztek, mindössze egy mezőnyjátékos cserével.

A hazaiak becsületére váljék, hogy így is komolyan vették a meccset, amely egy jó edzéssel ért fel számukra. Mindenesetre a rendkívül sportszerű mérkőzés legalább a házigazdák két üdvöskéjének, Bor Márknak és Illés Tamásnak emlékezetes marad: a duó szép gólokkal jelezte rátermettségét.

KM

Magyar Kupa: 2. forduló

Nyír-Flop Holding-Nyíregyháza–Balassagyarmat 49–14 (22–9)

Bujtosi csarnok. 30 néző, v.: Koralovszki, Szabó I.

Nyíregyháza: Nagy L. – Nagy Cs 4, Kurbely L. 3, Tumidalsky 1, Kaplonyi 1, Kleis 6, Tóth B. 11. Csere: Boczák K. (kapus), Gubó A. 2, Kozma N. 3, Pánczél Z. 5, Balogh Á 4, Illés T. 4, Bor M. 5. Szakmai igazgató: Varga Zsolt. Kiállítások: 0, illetve 0. Hétméteresek: 0, illetve 1/1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!