Sport

2014.10.02. 11:09

Frissítés, változás lesz a Szparinál

A kupakiesés kiverte a biztosítékot Révész Bálintnál, vasárnap az MTK következik.

A kupakiesés kiverte a biztosítékot Révész Bálintnál, vasárnap az MTK következik.Kilenc forduló, nyolc pont! Kevés! Ráadásul a Magyar Kupától is búcsúzott a Nyíregyháza Spartacus. Az igaz, hogy peches a csapat, hiszen sorra dőltek ki a játékosok. Ezek is tények, ám ezért nem adnak pontot, márpedig az élvonalbeli újoncnak arra lenne szükség.

A helyzetek alapján Kecskeméten is megvolt az esély a sikerre, ám ez elmaradt. A fiaskók pedig rontják az öltözői hangulatot, ráadásul Balogh János visszaadta a csapatkapitányi karszalagot, ami a szombati bajnokin Törtei Tamás karján feszült.

– Tavaly sokkal több volt a sikerélmény, és az elmúlt héten két nagy pofont is kaptunk, de az öltözőn belül nincs vita közöttünk. Pontosan tudjuk, hogy kinek mi a dolga, hol hibáztunk, hol kell javulnunk azért, hogy eredményesebbek legyünk. A hétvégén az MTK-hoz látogatunk, akiket szeretnénk meglepni. Sajnos a sérülések miatt kevesebben vagyunk, ennek ellenére mindent megteszünk majd azért, hogy pontokat szerezzünk – nyilatkozta Törtei Tamás.

Révész Bálint tulajdonos érthetően nincs túl rózsás kedvében, mert miként a szurkolók, ő is többet várt a csapattól. Ennek hangot is adott.

– Vegyesen éltem meg az eddigi meccseket – kezdte helyzetelemzését Révész Bálint. – Voltak jó és nagyon rossz mérkőzéseink is. Ha azt veszem alapul, hogy nyolc pontunk van, és a hetedikhez képest csak két pont a hátrányunk, akkor akár elégedett is lehetnék, de nem vagyok az.

– A Kisvárda elleni Magyar Kupa-vereséget például máig nem értem, az kiverte nálam a biztosítékot. Megértettem a szurkolókat, és látom azt is, hogy tenni kell valamit. Ezért a játékoskeretben rövid időn belül lesz változás, nem ülök ölbe tett kézzel, teljes mellszélességgel azon dolgozok, hogy ez a csapat elérje a kitűzött célt.

Kiszolgálni a közönséget!

– Nem kell még kongatni a vészharangokat, de úgy érzem, szükség van a frissítésre. Számomra fontos, hogy a szurkolók elégedettek legyenek, ez a játék értük, és nem a labdarúgókért van. Nekik az a feladatuk, hogy kiszolgálják a közönséget, én pedig ehhez megteremtem a feltételeket. A szurkolóknak egyet ígérhetek: mindent megteszek azért, hogy a Szpari sikeres legyen – mondta Révész Bálint tulajdonos.

Végezetül valami biztató, és nem az, hogy hajrá Szpari! Zorán Kosztics kartörése szépen gyógyul és bár a vállát még fájlalja, az egészségügyi stáb mindent megtesz azért, hogy a hétvégén pályára léphessen.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!