Sport

2014.10.15. 14:30

Inkább nem kiabálnak el semmit

Kemecse - Él és virul a kemecsei futballcsapat, amely már több látványos meccset vívott az őszi idényben.

Kemecse - Él és virul a kemecsei futballcsapat, amely már több látványos meccset vívott az őszi idényben.

Ahhoz képest, hogy június végén egyesek már a fejfát is megrendelték a kemecsei futball sírjára, él és virul a megyei első osztályú futballcsapat.

Próbálják játszani a futballt

Olyannyira, hogy a Hokk-alakulat mindössze egy vereséggel a tabella harmadik helyén nyomul: az egyetlen elbukott mérkőzés miatt sem fordult ki sarkaiból a világ, elvégre a listavezető Tuzsér otthonában még senkinek nem termet babér az őszi idényben. Amíg korábban a rutinra, nyár óta az ifjú üdvöskék bevetésére esküsznek az elöljárók, és eddig nem csalódtak.

– Építkezünk, dolgozunk, ha a télen sikerül a hiányposztokon megerősíteni a csapatot, akkor komolyabb céljaink is lehetnek – közölte egy szuszra Hokk Béla, a Kemecse edzője.

– Természetesen fiatalokban gondolkozunk, ezt tekintjük a jövő útjának. Annál is inkább, mivel a csapategység már most nagyszerű, mindemellett próbáljuk játszani a futballt.

Van hová fejlődni

– Arra törekszünk, hogy tényleg kiszolgáljuk a közönséget. Ezt talán mindennél jobban bizonyítja, hogy több színvonalas meccset vívtunk, amit nem csupán én állítok, az ellenfelek is hasonlóképpen vélekedtek. Tény, van még miben fejlődnünk: fizikálisan javulnunk kell, hogy a brusztolós meccsekből is jól jöjjünk ki. No és remélem, fejben is végig bírni fogjuk az idényt. Hozzáteszem, a húzódás miatt sokat kihagyó Gömze Antal felépülésével még hatékonyabb lehet a támadójáték, a sorsolásunk is kedvezőnek tűnik, de ne kiabáljunk el semmit.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!